British Airways

 • Verden er på salg

  British Airways er Storbritannias ledende flyselskap. Det er det største i Storbritannia når det gjelder flåtestørrelse, internasjonale flyvninger og internasjonale destinasjoner. Det ble etablert av den britiske regjeringen i 1972 og privatisert i 1987. Selskapet flyr rundt 40 millioner passasjerer hvert år. Hovedbasen er flyplassen London Heathrow, men de bruker også flyplassene Gatwick og London City. British Airways-rutene dekker 179 destinasjoner totalt: 9 i Storbritannia, 84 i Europa og 86 i resten av verden. Flyselskapet har som mål å tilby tjenester av topp kvalitet til gunstige priser.

Fly

Fra Til Flyselskap Priser tur/retur fra*
Oslo Boston airline logo British Airways 3 915 NOK
Oslo Chicago airline logo British Airways 4 870 NOK
Oslo Cape Town airline logo British Airways 6 560 NOK
Oslo Houston airline logo British Airways 3 935 NOK
Oslo Las Vegas airline logo British Airways 4 158 NOK
Oslo Los Angeles airline logo British Airways 3 986 NOK
Oslo London airline logo British Airways 950 NOK
Oslo Miami airline logo British Airways 3 839 NOK
Oslo New York airline logo British Airways 3 031 NOK
Oslo San Francisco airline logo British Airways 3 445 NOK
Bergen London airline logo British Airways 851 NOK
Bergen Miami airline logo British Airways 4 267 NOK
Stavanger London airline logo British Airways 981 NOK
Stavanger Miami airline logo British Airways 3 541 NOK
Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Economy

 • British Airways tilbyr flyreiser på forretningsklasse i tre kategorier: UK Domestic, Euro Traveller og World Traveller.

  • British Airways har som mål å tilby en komplett økonomitjeneste på innenlandsreiser, uten kompromisser på kvalitet. Tjenestene omfatter salongtilgang og prioritert ombordstigning med fullt fleksible billetter, en sjenerøs mengde bagasje gratis og gratis drikke og snacks på hver flygning.

  • Euro Traveller-flyvninger med British Airways har profilerte skinnseter og gratis aviser på de fleste flyreiser. Passasjerer som reiser tidlig morgen får varm frokost og drikke, og alle andre flyvninger har gratis drikke og snackstilbud. For de som reiser med barn, finnes det aktivitetspakker.

  • World Traveller-passasjerer på lange flyturer med British Airways får en rekke fasiliteter. Disse omfatter et ergonomisk utformet regulerbart sete som har justerbar hodestøtte og korsryggstøtte. Andre ekstratilbud omfatter pute, teppe og tannbørste og tannkrem for en frisk ankomst.

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

First Class

 • Med det enkle navnet «First», kan British Airways-passasjerer på første klasse forvente seg konsekvent utmerket komfort og service. Før flyturen finner man avgangssalonger som er utstyrt med drikkevarer, kontorutstyr og spabehandlinger. De luksuriøse Concorde-rommene ved Heathrow og New York JFK er utstyrt med private avlukker, full kelnertjeneste og en toppmoderne forretningssuite. Om bord på British Airways-flyene får man komfort og service i form av en egen privat romslig suite med flat seng på 198 cm med vattert madrass, dyne og pute. Myk bomullspyjamas tilbys også. Serveringen kommer fra à la carte-menyen når man selv ønsker det, og det finnes et stort utvalg av drikkevarer og forfriskninger. Underholdningspakken leveres på en 15-tommers privat skjerm som har USB-port og RCA-jack, slik at man også kan spille av innhold fra en bærbar PC eller iPod på en større skjerm.

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Business

 • British Airways tilbyr tre typer forretningsklasse: Club Europe, Club World og Club World London City.

  • Passasjerer på forretningsklasse som har bestilt Club Europe fra British Airways får tilgang til komfortable private flyplassalonger og egne innsjekkingsskranker, samt prioritert ombordstigning på flyplassen. På flyet får man god personlig plass så man kan arbeide eller slappe av med gratis mat og drikke.

  • Club World har private flyplassalonger og spabehandlinger, samt egen innsjekking og prioritert ombordstigning. På flyet kan det romslige setet omgjøres til en flat seng med nakkestøtte i minneskum og vattert teppe. Du får et luksuriøst sett med hudpleieprodukter og andre nødvendige produkter.

  • Club World London City er en eksklusiv liten jetservice mellom økonomisentrene London og New York. Dette flyet har bare 32 seter, og alle kan omgjøres til flate senger. Forretningsfasilitetene omfatter egen kundestøtte og stikkontakter tilpasset Storbritannia, EU og USA til bærbare datamaskiner og andre enheter.

Tilbake til menyen Tilbake til toppen
 • Vilkår og betingelser

  *Flypriser ovenfor er tur-retur, per person, inkludert skatter og avgifter. Forbehold for prisendringer og tilgjengelighet. Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss via telefon eller e-post

Nylige søk

Type flyreise Tur/retur Enkeltreise Multi city
Klikk her for alderskategorier
Oppgi alder på barn

Barn som fyller to i løpet av reisen, oppgi en alder av 2 år. Det er lov å reise med maksimalt 1 barn under 2 år per voksen.

Flere søkemuligheter