885 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris og spesialtilbud baseres på Innsjekking 28. feb. 2015 Utsjekking 1. mar. 2015

Original Sokos Hotel Vantaa

4 stjerner
Hertaksentie 2, 01300 VANTAA, Vantaa, 01300
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.7
av 5

Vil du se hva gjestene sier om dette hotellet? Klikk her for å lese alle anmeldelser

Uansett om du planlegger å besøke Helsingfors for forretninger eller fritid, bør du bo på Sokos Hotel Vantaa. Hotellet har et bredt utvalg av fasiliteter som er designet for å sikre deg et gledelig og komfortabelt opphold. Dette utmerkede hotellet er en ideell løsning for forretninger og fritid, og ligger i Tikkurila, nært togstasjonen og vitenskapssenteret Heureka. De fleste berømte skatter i nærliggende område er også innen enkel rekkevidde fra hotellet. Hotellet har komfortable, innbydende og elegante gjesterom som er utstyrt med et stort utvalg moderne bekvemmeligheter for å sikre deg et avslappende opphold. Det eksepsjonelle spisestedet ved hotellet er innredet for de som har en lidenskap for Helsingfors' gode måltider i en avslappende og elegant atmosfære. Den trendy baren inviterer deg til å tilbringe en romantisk aften, eller bare ta en kjapp drink eller et lett måltid etter sightseeing i byen Helsingfors. De eksepsjonelle og nydelig innredete møte-og bankettområdene til Sokos Hotel Vantaa er ideelle omgivelser for å huse hva som helst av forretningsarrangementer eller sosiale tilstelninger. Gjester som er opptatt av helsen sin kan benytte seg av treningssenteret så vel som badstuen. De er vakkert desiget for å tillate gjestene å opprettholde formen selv om de er på reise.

Original Sokos Hotel Vantaa romtyper

STANDARD - ROOM
Standard rooms are decorated with warm colors. All rooms has en-suite bathroom, equipped with spacious working desk, ironing equipment and either with twin or double beds
SUPERIOR - ROOM
Superior rooms are equipped with bathrobe, slippers and Original Sokos Hotel Vantaa offers complimentary bottle of water. Superior rooms has en-suite bathroom, decorated with warm colors, equipped with spacious working desk, ironing equipment, tea and coffee making facilities and comes with the twin beds.

Fasiliteter

  • WiFi
Generelt
Dyrevennlig
Aktiviteter
Treningsstudio
Bespisning
Restaurant
Tjenester
Business Center
Konferansefasiliteter
Internett
WiFi

Vi foreslår

Kunder som så på Original Sokos Hotel Vantaa bestilte også disse hotellene

Hotellregler

Innsjekking:
15.00
Utsjekking:
12.00

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter