663 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris baseres på Innsjekking 24. aug. 2014 Utsjekking 25. aug. 2014

BEST WESTERN Montcalm

3 stjerner
50 Avenue Felix-Faure, Paris, 75015
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
4.4
av 5
70 anmeldelser
Next to the underground, great

Next to the underground, great restaurants nearby. Se hele vurderingen

  • Anonymous
  • 23. jul. 2011
nice, small hotel, nearby the

nice, small hotel, nearby the metro and the parking-lot. we had a pleasent stay in a beautiful city. Se hele vurderingen

  • Anonymous
  • 10. apr. 2010
Best Western Montcalm minner om en villa og ligger i et boligkvartal i det 15. arrondissement, skjult blant blomstene og stillheten i en vakker hage. Best Western Montcalm ligger 10 minutters gange fra det internasjonale utstillingssenteret ved "Porte de Versailles". Direkte tilgang til hovedattraksjoner i Paris med metrolinje 8. Metrostasjon rett foran hotellet. Best Western Montcalm har hagesalong, møterom og gratis parkering. Våre rom har TV, direktetelefon, dataporter, kaffe-/temuligheter, minibar og room service.

BEST WESTERN Montcalm romtyper

1 SINGLE BED
1 SINGLE BED,AIR CON,WHISPD,GARDEN OR ST VIEW,HAIR
1 QUEEN BED
1 QUEEN BED,CLASS,GARDVW
2 SINGLE BEDS
2 SINGLE BEDS,SUPERIOR ROOM
1 KING BED
1 KING BED,SUPERIOR ROOM
1 QUEEN BED
1 QUEEN BED,2TWK,FAMROO
1 DOUBLE BED
1 DOUBLE BED,CLASSIC ROOM
2 SINGLE BEDS
2 SINGLE BEDS,CLASSIC ROOM

Fasiliteter

  • Høyhastighets internettilkobling
  • Røykfrie rom/fasiliteter
Generelt
Aircondition
Røykfrie rom/fasiliteter
Heiser
Ismaskin
Aktiviteter
Treningsstudio
Bespisning
Bar/Lounge
Kaffeautomat i rommet
Lounge
Romservice
Tjenester
Døgnåpen hovedskranke
Ekspress-innsjekking
Vaskerom for gjester
Sikkerhetstjeneste
Vekketjeneste
Flerspråklig
Safe på rommet
Kopieringsservice
Internett
Høyhastighets internettilkobling
Tilgjengelighet
Tilgjengelige fasiliteter
Tilgang for rullestoler
Rom
Safe
Klokkeradio
Gratis avis
Hårtørker på rommet
Elektroniske dørlåser
Strykebrett

Vi foreslår

Kunder som så på BEST WESTERN Montcalm bestilte også disse hotellene

Hotellkart

48.8408 2.2871
Nærliggende flyplasser
(ORY), 30.00, KM, S;
Områdebeskrivelse
City Center

Nærliggende severdigheter

  • *Exhibition Center Porte de Versailles: 0,7 km
  • Parc André Citroën: 0,9 km
  • Le Cordon Bleu Paris Culinary Art School: 1 km
  • Passy: 1,9 km
  • Champ de Mars: 1,9 km
  • Val de Seine: 1,9 km
  • Eiffel Tower: 2 km
  • The American Library in Paris: 2,2 km
  • Gare Montparnasse tågstation: 2,3 km
  • Place de Catalogne: 2,3 km
  • CinéAqua: 2,4 km
  • Trocadero: 2,4 km
  • Musée du Montparnasse: 2,5 km
  • Parc des Princes: 2,6 km
  • Musée des Plans-Reliefs: 2,6 km
  • *Exhibition Center Porte de Versailles: 0,7 km
  • Parc André Citroën: 0,9 km
  • Le Cordon Bleu Paris Culinary Art School: 1 km
  • Passy: 1,9 km
  • Champ de Mars: 1,9 km
  • Val de Seine: 1,9 km
  • Eiffel Tower: 2 km
  • The American Library in Paris: 2,2 km
  • Gare Montparnasse tågstation: 2,3 km
  • Place de Catalogne: 2,3 km
  • CinéAqua: 2,4 km
  • Trocadero: 2,4 km
  • Musée du Montparnasse: 2,5 km
  • Parc des Princes: 2,6 km
  • Musée des Plans-Reliefs: 2,6 km
  • Musée d'Histoire Contemporaine: 2,6 km
  • Army Museum: 2,6 km
  • Théâtre de la Gaîté-Montparnasse: 2,6 km
  • Musée Auguste Rodin: 2,7 km
  • Musée des Egouts de Paris: 2,7 km
  • Montparnasse: 2,7 km
  • Les Invalides: 2,7 km
  • Lycée Janson de Sailly: 2,8 km
  • Flame of Liberty: 2,8 km
  • Bibliothèque de Sainte-Geneviève: 2,9 km
  • Roland Garros Stadium: 3,1 km
  • Théâtre du Lucernaire: 3,2 km
  • Pont Alexandre III: 3,2 km
  • Avenue Montaigne: 3,2 km
  • Palais Bourbon: 3,3 km
  • Palais de la Découverte: 3,3 km
  • National Assembly: 3,3 km
  • Sciences Po: 3,4 km
  • Champs-Élysées: 3,4 km
  • Denfert-Rochereau: 3,4 km
  • Catacombs of Paris: 3,4 km
  • Porte d'Orleans: 3,4 km
  • Orsay-museet: 3,5 km
  • Avenue des Champs-Élysées: 3,5 km
  • Le Lido: 3,6 km
  • Marigny Square: 3,7 km
  • Théâtre Marigny: 3,7 km
  • Saint Michel - Saint Germain des Pres: 3,7 km
  • Place Charles de Gaulle: 3,7 km
  • Luxembourg Gardens: 3,7 km

Restaurant

LA TABLE LIBANAISE
0.5 kilometer(s) from LA TABLE LIBANAISE, Full Service, International, Open for: lunch, dinner, LIBANESE GASTRONOMY
LA CHAUMIERE
Adjacent to LA CHAUMIERE, Full Service, French, Open for: lunch, dinner, FRENCH GASTRONOMY
LE MURMURE
Adjacent to LE MURMURE, Brasserie, French, Open for: breakfast, lunch, dinner,

Hotellregler

Innsjekking:
02:00 PM
Utsjekking:
12:00 PM

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (70)

Rangeringer og anmeldelser for BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

4,4 / 5
5.01.0
70 av 70
Bekvemmeligheter
3,8
Rengjøring av rommet:
4,3
Betjening:
4,1
Romkomfort:
3
Sted:
4,3
Valuta for pengene:
4

99 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Anonymous
Not Provided
26. aug. 2009

The room provided to us was very

The room provided to us was very small especially when we booked for 2 adults + 1 child. The extra cot (not a baby cot!) offered to us filled the entire remaining space in the room and so we asked the staff to take it away...although we paid for it. Otherwise, the reception staff is friendly & speak English. Close to the Metro station. Overall - a good stay for the money spent!

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
24. aug. 2009

Excellent place to stay in Paris.

Excellent place to stay in Paris. This area is very well served by the metro and bus routes. Staff were helpful and breakfast was great! Would definitely stay here again.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Lina
Not Provided
24. aug. 2009

camere piccole, soprattutto con

camere piccole, soprattutto con l'aggiunta di un letto per il bambino. colazione abbondante, ma abbiamo trovato di meglio.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
13. aug. 2009

Room assigned was on main floor

Room assigned was on main floor close to the reception but as the windows opened to the courtyard, there was very little noise from the busy street on which it was located. It was also a room for wheelchair access so we had a large bathroom. This hotel is a few feet away from the Metro which is great. You do not have time to get wet when it rains. Lots of food services around: bakery, cheese, general groceries, etc. We found a wonderful and inexpensive pasta restaurant on the same street. We walked to many of the sites we wanted to see although some were a little far. When tired, we just jumped on the Metro which runs frequently and everywhere. The breakfast which was included was good and plentiful. The staff at the reception and in the the breakfast area was welcoming and very informative.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Nestor
Not Provided
26. jul. 2009

We arrived in Paris before 09:00

We arrived in Paris before 09:00 and arrived at the hotel by 10:00; we only expected to be able to leave our bags in the store, but we were told that our room was already ready for us to check into, which was an immediate plus point! Hotel staff were courteous and approachable, there was hardly a language barrier w/ the reception person, but unfortunately, the housekeeping staff spoke little English, but it didn't stop them trying to communicate and assist thru gestures and hand movements. I would happily recommend this hotel to other users and the free wi-fi was an added bonus!

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
CHRISTOPHE
Not Provided
21. jul. 2009

Accueil personnalisé - hotel bien

Accueil personnalisé - hotel bien situé

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Steve
Not Provided
12. jul. 2009

While the hotel is not in the

While the hotel is not in the usual tourist areas of Paris, its location is excellent for the visitor. It is only a few steps from the Metro and there are very convenient cafés, restaurants, bakeries, and markets. We were very pleased with our stay and especially with the friendly and helpful staff.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Karla
Not Provided
12. jul. 2009

Very good hotel, great area with

Very good hotel, great area with everything you could possibly ned on your doorstep restaurants, supermarket, convience store, pharmacy, metro stop, bank and other local amenties. Would def go back, great stay :)

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Kjeld
Not Provided
3. jul. 2009

Very good location in a quiet

Very good location in a quiet part of Paris. The metro is next to the hotel and very convenient for any trips to centre or to Versailles. Nice hotel

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Montcalm

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Anonymous
Not Provided
3. jul. 2009

The location of the hotel is ok

The location of the hotel is ok it is about 1 minute from the underground. The neighborhood is nice. The room was not large but it was clean and equipped normally. The breakfast is correct. The staff at the reception was nice and helpful, but I was not so satisfied with the room serving staff. There was no big problem, the room was cleaned correctly, but not reloading the toilet paper and the shower gel / shampoo for days can be annoying. Especially since the airport security regulations are strict about liquids, for one who travels only with hand luggage it can be important . It is not a big deal, but now after reading some reviews I see other guests also ran into the problem in this hotel, so maybe they should pay more attention for this.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter