558 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris baseres på Innsjekking 31. aug. 2014 Utsjekking 1. sep. 2014

Hotel 216-224 Faubourg

3 stjerner
216-224 rue du Faubourg St Denis, Paris, 75010
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.1
av 5
61 anmeldelser
Good hotel

I was too worried about this booking because of the rating "6.3" but when I went there I found it... Se hele vurderingen

  • Am diaa
  • 29. jan. 2014
very nice hotel

Good comfortable and spacious rooms . budget-friendly.very nice takeaways and cafes nearby. Se hele vurderingen

  • Hasanen
  • 4. sep. 2013
Enten du er i Paris på forretningsreise eller for å nyte livet her, Hotel Faubourg 216-224 tilbyr 58 renoverte rom med moderne dekor, sjarm og komfort. Du vil sette pris på nye, elegante møbler som gir en varm atmosfære. Heis, røykfrie rom, klimaanlegg, tilgang til internett via trådløst nettverk, gratis safe på rommet, kort/elektronisk nøkkel, flatskjerm-TV, TNT, telefonvekking, telefon på rommet, hårføner, rom med privat bad og toalett, dusj eller badekar. Andre bekvemmeligheter er transport til/fra flyplass, barnevakttjeneste, bar, forretningssenter, valutaveksling, fasiliteter for uføre, tilgjengelig doktor, internett-tilgang (høyhastighets), vaskeritjeneste, heis, vestibyle, røykfrie rom, kjæledyr tillatt og resepsjon.

Hotel 216-224 Faubourg romtyper

Standard
The bedding option for the room is two double beds. Room offers Air conditioning, Bathroom amenities, Color TV, Hairdryer, Heating, Internet access, Mini bar, WIFI Non-smoking rooms, Safe in room and Telephone.

Fasiliteter

  • WiFi
  • Flybuss
  • Røykfrie rom/fasiliteter
Generelt
Røykfrie rom/fasiliteter
Dyrevennlig
Heiser
Bespisning
Bar/Lounge
Tjenester
Safe på rommet
Internett
WiFi
Transport
Flybuss
Tilgjengelighet
Rom/fasiliteter for funksjonshemmede

Vi foreslår

Kunder som så på Hotel 216-224 Faubourg bestilte også disse hotellene

Hotellkart

48.8832 2.3591
Område
The area is very easy to reach with a lot of transport possibilities. The metro station is "La Chapelle" (ligne 2) at 15 meters from the hotel. Any Paris landmark will be reach in less then 20 min by transport (metro, bus and train).
Nærliggende flyplasser
Charles de Gaulle Airport International Airport and Orly International Airport.
Områdebeskrivelse
Located 100 meters from the Gare du Nord (Eurostar terminal) and 200 meters from the Gare de l'Est, you are also near the Canal St Martin, the Opera, department stores, the famous Montmartre district and Sacred Heart.

Nærliggende severdigheter

  • Gare du Nord togstasjon: 0,3 km
  • Gare de l'Est tågstation: 0,7 km
  • La Villette: 0,8 km
  • Canal Saint-Martin: 1 km
  • Basilica of the Sacred Heart of Paris: 1,2 km
  • Marais Quarter: 1,3 km
  • Place du Tertre: 1,4 km
  • Folies Bergere: 1,4 km
  • Place des Abbesses: 1,5 km
  • Montmartre - Pigalle: 1,6 km
  • Le Grand Rex: 1,6 km
  • Buttes Chaumont: 1,7 km
  • Grands Boulevards: 1,7 km
  • Parc des Buttes Chaumont: 1,8 km
  • Conservatoire National des Arts et Métiers: 1,8 km
  • Gare du Nord togstasjon: 0,3 km
  • Gare de l'Est tågstation: 0,7 km
  • La Villette: 0,8 km
  • Canal Saint-Martin: 1 km
  • Basilica of the Sacred Heart of Paris: 1,2 km
  • Marais Quarter: 1,3 km
  • Place du Tertre: 1,4 km
  • Folies Bergere: 1,4 km
  • Place des Abbesses: 1,5 km
  • Montmartre - Pigalle: 1,6 km
  • Le Grand Rex: 1,6 km
  • Buttes Chaumont: 1,7 km
  • Grands Boulevards: 1,7 km
  • Parc des Buttes Chaumont: 1,8 km
  • Conservatoire National des Arts et Métiers: 1,8 km
  • Moulin Rouge: 2 km
  • Paris Bourse: 2 km
  • Les Puces de Saint-Ouen: 2,2 km
  • Théâtre Mogador: 2,2 km
  • Galeries Lafayette: 2,3 km
  • Boulevard des Capucines: 2,3 km
  • Parc de Belleville: 2,3 km
  • Place des Victoires: 2,3 km
  • Garnier Palace: 2,4 km
  • Operaen: 2,4 km
  • Bibliothèque-Musée de l'Opéra National de Paris: 2,4 km
  • Café de la Paix: 2,4 km
  • Printemps : 2,5 km
  • Lycée Condorcet: 2,5 km
  • Les Halles: 2,5 km
  • Centre Georges Pompidou: 2,6 km
  • Parc de la Villette: 2,6 km
  • Avenue de l'Opéra: 2,6 km
  • Musée Picasso: 2,6 km
  • Gare de Châtelet Les Halles: 2,6 km
  • Gare St Lazare tågstation: 2,6 km
  • Aquaboulevard: 2,6 km
  • Olympia: 2,7 km
  • Place Igor-Stravinsky: 2,7 km
  • Palais-Royal: 2,7 km
  • Zénith de Paris: 2,8 km
  • Place Vendôme: 2,8 km
  • Châtelet - Les Halles: 2,9 km
  • Jewish quarter: 2,9 km
  • Carnavalet Museum: 2,9 km

Restaurant

Breakfast
not included.

Hotellregler

Innsjekking:
1400
Utsjekking:
1200

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (61)

Rangeringer og anmeldelser for Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

3,1 / 5
5.01.0
61 av 61
Bekvemmeligheter
2,8
Rengjøring av rommet:
3,5
Betjening:
3,2
Romkomfort:
3
Sted:
3,2
Valuta for pengene:
3,2

72 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Daniel
Not Provided
18. sep. 2009

Pros: The TV was very large, the

Pros: The TV was very large, the bed was very comfortable, the bed linen was nice, and the room had modern contemporary fittings. Close to Gare du Nord with very good Indian Restaurants nearby. Cons: The breakfast was very mediocre, but free. The towels were a bit thread-bare and small. Conclusion: Excellent value for money.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Daniel
Not Provided
2. mar. 2010

Close to Gare du Nord, with some

Close to Gare du Nord, with some good Indian Restaurants nearby. The breakfast was very basic, in a hot basement room. The room was about the usual small size you'll get in Paris, but the bathroom and bed were very nice. There were no standard "do not disturb" signs available. However, the room had a massive flat screen TV, and the service was excellent. Great value for money.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Riddick
Not Provided
14. jan. 2011

This was a lovely place to stay.

This was a lovely place to stay. Very close to Gare de Nord and to the Metro. Easy to get to places we wanted to visit. Place was lovely and clean with nice decor. The staff was very helpful. Will definitely stay there again.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
John
Not Provided
2. okt. 2010

I was treated with the utmost

I was treated with the utmost professionalism and courtesy. The service went beyond my expectations and I will certainly stay there the next time I'm in Paris!! Close to the metro and easy to find.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
9. des. 2010

Hôtel sympatique, bien situé près

Hôtel sympatique, bien situé près des 2 gares. Accueil agréable. Gros bémol sur le petit déjeuner, pas encore prêt à être servi à 7h45.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Karen
Not Provided
30. jun. 2011

The room we had in this hotel

The room we had in this hotel was tiny (even by European standards) however it was very clean and new and the airconditioning a welcome relief on a very hot day. The hotel is very close to Gare du Nord. Staff were friendly and helpful. Overall this is a good hotel and I would stay again but only for a short stay of one or perhaps two nights due to the room size.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
17. mai. 2011

If you book in low season, it

If you book in low season, it is very good value for money, high quality for the price and a nice continental breakfast inclusive.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Hasanen
Oxford, UK
4. sep. 2013

very nice hotel

Good comfortable and spacious rooms . budget-friendly.very nice takeaways and cafes nearby.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
5
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Am diaa
Cairo, Egypt
29. jan. 2014

Good hotel

I was too worried about this booking because of the rating "6.3" but when I went there I found it over expectation. I booked the triple room, and it was large ; 1 double ,1 single bed and sofa bed, everything was good except the elevator was not working as well as the in room safe was broken. The staff are very friendly "May be cause I speak French ". Actually I recommend the triple room for people who want more space.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Hotel 216-224 Faubourg

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Geli
Helsinki
26. jan. 2014

Hyvä hotelli

Hotellin sijainti oli hyvä, kävelymatkan päästä Gare du Nordilta, josta on suora junayhteys CDG -lentokentälle sekä eri puolille Pariisia. Ihan hotellin vieressä on myös pienempi metroasema. Hotellin huoneet olivat pieniä, mutta siistejä. Varustetaso on myös mielestäni hintatasoon nähden hyvä.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
4
Sted:
3
Valuta for pengene:
4
Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter