541 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris og spesialtilbud baseres på Innsjekking 7. sep. 2014 Utsjekking 8. sep. 2014

My Hotel In France Montmartre

3 stjerner
57, rue des Abbesses, Paris, 75018
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.3
av 5
19 anmeldelser
The hotel is quite fine. It is

The hotel is quite fine. It is very well located, rooms are clean but small, some of them very... Se hele vurderingen

  • MariaRosa
  • 27. jan. 2010
Great location in Montmartre,

Great location in Montmartre, clean and helpful staff. Small rooms but fine for the price. Se hele vurderingen

  • Martin
  • 30. okt. 2009
Gled deg selv ved å bo på et nyrenovert og hyggelig hotell.

ALT-I-ETT, et unikt tilbud som gir deg en gratis velkomstdrink, ekspressfrokost (croissant og varm drikke), lunsjboks (sandwich, frukt og flaske med vann) samt en times gratis trådløst internett hver dag under hele oppholdet, uansett lengde.

Beliggende sentralt i Montmartres travle sentrum, et levende område midt i Paris, finner du My Hotel In France Montmartre med 41 rom som ble renovert i april 2009. Her får du den velværen du fortjener.

Her finner du fred og ro og et hjem hjemmefra: en salong med flatskjerm, lenestoler, internett og bibliotek legger til rette for et vellykket besøk.

Servicen er positiv og hyggelig, og alt legges til rette for at du skal kunne nyte oppholdet best mulig.

Det er bare snakk om sjenerøsitet og glede ved å være fri helt uten problemer.

My Hotel In France Montmartre, ett trinn er alt som skal til for at det også blir ditt.

My Hotel In France Montmartre romtyper

Double Twin Room
Book a room and get welcome drink, breakfast, lunch box, 1h using Wifi

Fasiliteter

  • Gratis frokostbuffé
  • WiFi
Generelt
Heiser
Bespisning
Gratis frokostbuffé
Internett
WiFi

Vi foreslår

Kunder som så på My Hotel In France Montmartre bestilte også disse hotellene

Hotellkart

48.8856 2.3356
Område
Paris.
Nærliggende flyplasser
Charles de Gaulle Roissy International Airport.
Områdebeskrivelse
It is in the heart of the Butte de Montmartre.

Nærliggende severdigheter

  • Montmartre - Pigalle: 0,2 km
  • Place des Abbesses: 0,3 km
  • Moulin Rouge: 0,3 km
  • Place du Tertre: 0,4 km
  • Basilica of the Sacred Heart of Paris: 0,6 km
  • Théâtre Mogador: 1,2 km
  • Gare St Lazare tågstation: 1,3 km
  • Lycée Condorcet: 1,3 km
  • Galeries Lafayette: 1,4 km
  • Printemps : 1,4 km
  • Folies Bergere: 1,4 km
  • Garnier Palace: 1,5 km
  • Bibliothèque-Musée de l'Opéra National de Paris: 1,6 km
  • Operaen: 1,6 km
  • Church of Saint-Augustin: 1,6 km
  • Montmartre - Pigalle: 0,2 km
  • Place des Abbesses: 0,3 km
  • Moulin Rouge: 0,3 km
  • Place du Tertre: 0,4 km
  • Basilica of the Sacred Heart of Paris: 0,6 km
  • Théâtre Mogador: 1,2 km
  • Gare St Lazare tågstation: 1,3 km
  • Lycée Condorcet: 1,3 km
  • Galeries Lafayette: 1,4 km
  • Printemps : 1,4 km
  • Folies Bergere: 1,4 km
  • Garnier Palace: 1,5 km
  • Bibliothèque-Musée de l'Opéra National de Paris: 1,6 km
  • Operaen: 1,6 km
  • Church of Saint-Augustin: 1,6 km
  • Boulevard des Capucines: 1,6 km
  • Grands Boulevards: 1,7 km
  • Café de la Paix: 1,7 km
  • Gare du Nord togstasjon: 1,7 km
  • Les Puces de Saint-Ouen: 1,7 km
  • Olympia: 1,8 km
  • Paris Bourse: 1,9 km
  • Le Grand Rex: 1,9 km
  • Eglise de la Madeleine: 1,9 km
  • Madeleine: 2 km
  • Parc Monceau: 2 km
  • Avenue de l'Opéra: 2,1 km
  • Place Vendôme: 2,1 km
  • Gare de l'Est tågstation: 2,1 km
  • Aquaboulevard: 2,1 km
  • Rue du Faubourg Saint-Honoré: 2,2 km
  • Élysée Palace: 2,2 km
  • Place des Victoires: 2,2 km
  • Canal Saint-Martin: 2,4 km
  • Marais Quarter: 2,4 km
  • Théâtre Marigny: 2,5 km
  • Palais-Royal: 2,5 km
  • Conservatoire National des Arts et Métiers: 2,5 km
  • Marigny Square: 2,5 km
  • La Villette: 2,5 km
  • Le Jardin des Tuileries: 2,5 km
  • Musée de la Publicité: 2,5 km
  • Les Halles: 2,6 km
  • Avenue des Champs-Élysées: 2,7 km
  • Louvre Palace: 2,7 km

Hotellregler

Innsjekking:
1400
Utsjekking:
1100

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (19)

Rangeringer og anmeldelser for My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

3,3 / 5
5.01.0
19 av 19
Bekvemmeligheter
2,8
Rengjøring av rommet:
3,4
Betjening:
4,2
Romkomfort:
2,4
Sted:
4,4
Valuta for pengene:
3,3

79 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

1
5.01.0
Anonymous
California
6. nov. 2012

Good location, not so good rooms

The hotel experience was below par for the money. The rooms were really small and dimly lit. The bathroom space could barely fit one person. Certainly not a suitable place for family accommodation.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
1
Rengjøring av rommet:
1
Betjening:
2
Romkomfort:
1
Sted:
3
Valuta for pengene:
1
Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

1
5.01.0
C. H.
Lüneburg
25. jul. 2014

z.Zt. totale Baustelle

Da zu Zeit renoviert wird, wohnt man auf einer Baustelle, einer richtigen Baustelle -Beton/ Staub / Folie, keine Eingangstür.... tagsüber ohne Strom. Wir waren über diesen Zustand nicht informiert Der Weg zum Frühstücksraum durch einen richtigen Keller. Zimmer total klein und nicht sehr sauber. Das Personal war trotzdem sehr nett und vielleicht wird es nach Abschluss der Bauarbeiten ganz nett.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
2
Rengjøring av rommet:
1
Betjening:
4
Romkomfort:
1
Sted:
4
Valuta for pengene:
1
Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

2
5.01.0
penap
Kempele
7. mai. 2014

Halvalla ei saa hyvää

Huoneet kuin koirankoppeja, aamiaistila samaa tasoa. Hissiä ei ollut, huone viidennessä kerroksessa. Pesuhuoneessa kaakelit rikki, ei vaatekaappeja, vain pieni naulakko vuoteen sivulla, josta hengarit tippuivat pienestäkin kosketuksesta. Ei ansaitsisi kolmea tähteä edes Pariisissa.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
1
Rengjøring av rommet:
1
Betjening:
4
Romkomfort:
1
Sted:
4
Valuta for pengene:
2
Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

2
5.01.0
Slandrams
St. Louis, MO
28. mai. 2010

Hotel was overbooked

We arrived two hours before checking and we were told that the rooms were being prepared. Then we came back and the hostess told us that [...] had overbooked the hotel. She was very nice and allocated us in a hotel just around the corner. We didn't pay anything more and we even received our courtesy breakfast. Nonetheless, we are convinced the new hotel was of poorer quality than My hotel in France Montmartre.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
3
Betjening:
5
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

2
5.01.0
Eva31172
Business
France
29. jun. 2014

Pas en ce moment...

Séjour de 2 nuits dans cet hôtel qui a du potentiel mais en cours de rénovation... Donc, des bâches, des échafaudages, des ouvriers... Ma chambre était au 6ème étage et l'ascenseur était en réparation ! J'ai dû monter mes bagages seule. Pour compenser, l'hôtel offrait le petit déjeuner à ses clients pendant les travaux, ce qui est déjà ça. Insonorisation des portes et murs pas terrible. Avantages: les chambres sont propres, la literie est bonne, et il y a un ordinateur à disposition dans l'entrée.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
2
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
4
Valuta for pengene:
2
Formålet med reisen:

Business

Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
Philou64
Suisse
26. nov. 2012

Remarques diverses

Les chambres sont minuscules mais propre. Les portes de toutes les chambres "claquent" facilement ce qui est désagréable. La salle de bain est minuscule, il est nécessaire d'être svelte ! Petit déjeuner avec peu de choix mais copieux. Personnel très avenant. L'hôtel est idéal pour de cours séjour. Pas approprié pour des personnes à mobilité réduite. Très bien placé.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
3
Sted:
4
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
American in Beijing
Beijing China
14. mai. 2010

Small clean rooms

The hotel is clean and comfortable but it has no elevators. I was traveling on business with my boss and he had to walk up to the sixth floor to get to his room. That was a bit of a dissapointment but acceptable for the location and price. The rooms were clean but small and the shower was really small. Overall if you just want a place to sleep and be walking distance to the metro or easy reach of taxis to the rest of the city this hotel is acceptable. Other reviews I have read about this hotel complain about the proximity to the "red light" district...we were not bothered by anyone in that area (a long block away) and we walked past it both morning and night both nights we stayed there.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
4
Valuta for pengene:
3
Tips om å spare tid: Short walk from hotel

the metro is all over Paris...it is a short walk to the subway from this hotel.

Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
tila59
valenciennes
23. jun. 2014

Hotel à recommander

Hotel propre tres bien situé entouré de nb commerces et restaurants. Calme malgré les travaux de l hotel. Petit dejeuner à volonter dans une petite cave voutée trés agreable. Le seul point negatif est la taille de la salle de bain un peu petite

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
Nadia Stane Traveler
Buenos Aires, Argentina
27. jul. 2014

nice Hotel at a Great Location

When we arrived the reception was full of dust and stonemason were working there . They were under construction but the room was ok. They have a lift, so it is much easier with the luggage. The location is awsome, Montmarte has great restaurants and bars. The place is not dangerous as they said. Just 2 blocks from Abesses metro station

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
2
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av My Hotel In France Montmartre

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
MariaRosa
Not Provided
27. jan. 2010

The hotel is quite fine. It is

The hotel is quite fine. It is very well located, rooms are clean but small, some of them very small. Service is good, people at reception desk are nice and helpful, and they speak English. Breakfast consists in a coffee and a croissant, and the for free, as they say (nothing is included, all is for free!) you get a lunch box, which is quite nice. We had a problem with the shower in our room, and they changed us to another room without any problem. I would recommend this hotel to young couples.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter