Ved å klikke her, samtykker du til våre vilkår

Søk Bodø Hotell

Billig hotell Bodø

Hotell i Bodø i kartet: zoome for å oppdatere hotellisten

Bodø – byen langt mot nord

Bodø har nærmere 50 000 innbyggere, noe som gjør den til en stor by langt mot nord. Plassert ytterst på en halvøy ut mot Vestfjorden, har byen hatt en strategisk plassering, både i forhold til fiskeri og annen kystvirksomhet. Fra andre kystbyer som Tromsø var transport relativt lett med båt, og har gjort transport av fisk og andre varer til en gunstig bedrift. I dag er byen også et viktig sentrum for omkringliggende områder, og er den største byen i Nordland fylke. Omgitt av fjell og fjorder i et subarktisk klima er dette et vakkert sted, og om du har tiden til rådighet anbefaler vi deg å legge inn noen utflukter under oppholdet på hotell i Bodø.

Severdigheter i Bodø by

Bodø har en rekke severdigheter, og flere museer som er verdt et besøk. Mest kjent er kanskje Norsk Luftfartsmuseum der du kan lære nye ting om luftfartshistorien vår. I tillegg har Nordlandsmuseet utstillinger om kystkultur, samisk kultur, vikingkultur og en utstilling om Bodøs byhistorie. 665 kulturminner er registrert i Bodø hvor Landegode fyrstasjon er et av de mest kjente. Har du tid anbefaler vi også en reise til Kjerringøy. Det er et usedvanlig vakkert sted, og spesielt solnedgangen er verdt å få med seg. Da farges ofte både fjell og fjorder røde. Om solen går ned – vel å merke. Bodø har midnattssol fra 31. mai til 12. juli, en spesielt vakker tid å besøke byen.

Kulturliv

Mange kjente norske band og musikere som Halvdan Sivertsen og Tungtvann har startet opp på Bodøs musikkscene. I dag har byen både kulturhus, opera og symfoniorkester. Her er det litt og hvert å ta seg til, så det er bare å bestille hotell i Bodø – om du har litt fantasi kommer du ikke til å kjede deg. Velkommen til en nordlig og deilig by!

Nylig bestilte Bodø hotell

Hoteller Sist booket Stjerner Pris fra
Thon Hotel Nordlys 4 dager siden 3 stjerner 922 NOK
Radisson Blu Hotel, Bodo 4 dager siden 4 stjerner 923 NOK
Scandic Havet 5 dager siden 4 stjerner 1 010 NOK

Nylig rangerte Hotell Bodø

Hoteller Anmeldelser Stjerner Pris fra
Scandic Havet
5.0 / 5
4 stjerner 1 010 NOK
Radisson Blu Hotel, Bodo
4.7 / 5
4 stjerner 923 NOK
Thon Hotel Nordlys
3.5 / 5
3 stjerner 922 NOK
Clarion Collection Hotel Grand Bodo
4.0 / 5
3 stjerner 917 NOK

Hotell Bodø

Billige hoteller i Bodø

Thon Hotel Nordlys

3 stjerner
3,5 / 5

Bodø, Norge

Save 20% on your stay

Scandic Bodø

4 stjerner
Ennå ikke anmeldt

Bodø, Norge

Scandic Havet

4 stjerner
5,0 / 5

Bodø, Norge