Søk Bodø Hotell

Billig hotell Bodø

Hva reisende til Bodø sier

Besøket var relatert til deltakelse/invitasjon fra DnB, til midtsommerfrest på Stormen. En bedre sted å bo på i denne anledning, hvor utsikten til byens hjerte finnes ikke i denne byen. Områdene rundt hotellet var belagt med glasserte granittheller, rent og ryddig, uten trafikkerte biler eller parkerings-oppstillinger ved inngangsfasaden, gir terninkskast 6 av 6.
Birger J. 12. jun. 2015
En by med mer spennende å by på enn man først tenker seg. Storslagen natur med fjell og hav og mulighet for flotte fotturer til fjells, med utsikt helt Lofoten på fine dager.
Ingrid S. 9. jun. 2015

Bodø – byen langt mot nord

Bodø har nærmere 50 000 innbyggere, noe som gjør den til en stor by langt mot nord. Plassert ytterst på en halvøy ut mot Vestfjorden, har byen hatt en strategisk plassering, både i forhold til fiskeri og annen kystvirksomhet. Fra andre kystbyer som Tromsø var transport relativt lett med båt, og har gjort transport av fisk og andre varer til en gunstig bedrift. I dag er byen også et viktig sentrum for omkringliggende områder, og er den største byen i Nordland fylke. Omgitt av fjell og fjorder i et subarktisk klima er dette et vakkert sted, og om du har tiden til rådighet anbefaler vi deg å legge inn noen utflukter under oppholdet på hotell i Bodø.

Severdigheter i Bodø by

Bodø har en rekke severdigheter, og flere museer som er verdt et besøk. Mest kjent er kanskje Norsk Luftfartsmuseum der du kan lære nye ting om luftfartshistorien vår. I tillegg har Nordlandsmuseet utstillinger om kystkultur, samisk kultur, vikingkultur og en utstilling om Bodøs byhistorie. 665 kulturminner er registrert i Bodø hvor Landegode fyrstasjon er et av de mest kjente. Har du tid anbefaler vi også en reise til Kjerringøy. Det er et usedvanlig vakkert sted, og spesielt solnedgangen er verdt å få med seg. Da farges ofte både fjell og fjorder røde. Om solen går ned – vel å merke. Bodø har midnattssol fra 31. mai til 12. juli, en spesielt vakker tid å besøke byen.

Kulturliv

Mange kjente norske band og musikere som Halvdan Sivertsen og Tungtvann har startet opp på Bodøs musikkscene. I dag har byen både kulturhus, opera og symfoniorkester. Her er det litt og hvert å ta seg til, så det er bare å bestille hotell i Bodø – om du har litt fantasi kommer du ikke til å kjede deg. Velkommen til en nordlig og deilig by!

Nylig bestilte Bodø hotell

Hoteller Sist booket Stjerner Pris fra
Scandic Havet 4 dager siden 4 stjerner 880 NOK
Radisson Blu Hotel, Bodo 4 dager siden 4 stjerner 621 NOK
Thon Hotel Nordlys 8 dager siden 3 stjerner 797 NOK
Scandic Bodø 22 dager siden 4 stjerner 979 NOK

Nylig rangerte Hotell Bodø

Hoteller Anmeldelser Stjerner Pris fra
Radisson Blu Hotel, Bodo
4.5 / 5
4 stjerner 621 NOK
Thon Hotel Nordlys
3.8 / 5
3 stjerner 797 NOK
Scandic Havet
5.0 / 5
4 stjerner 880 NOK
Clarion Collection Hotel Grand Bodo
4.0 / 5
3 stjerner 1 240 NOK
Skagen Hotel
4.0 / 5
3 stjerner Velg datoer

Hotell i Bodø i kartet: zoome for å oppdatere hotellisten

Billige hoteller i Bodø

Fra 621 NOK

Radisson Blu Hotel, Bodo

4 stjerner
4,5 / 5

Storgaten 2

10 % rabatt på opphold på 1 eller flere netter

Fra 1 240 NOK
Fra 797 NOK

Thon Hotel Nordlys

3 stjerner
3,8 / 5

Moloveien 14

20 % rabatt på opphold på 2 eller flere netter

Fra 750 NOK

Bodo Hotel

3 stjerner
Ennå ikke anmeldt

Professor Schyttesgate 5

Skagen Hotel

3 stjerner
4,0 / 5

Nyholmsgata 11

Fra 979 NOK

Scandic Bodø

4 stjerner
Ennå ikke anmeldt

Sjøgata 23, Postboks 608

Fra 880 NOK

Scandic Havet

4 stjerner
5,0 / 5

Tollbugaten 5