741 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris og spesialtilbud baseres på Innsjekking 31. aug. 2014 Utsjekking 1. sep. 2014

Anker Hotel Oslo

3 stjerner
Storgata 55, Oslo, 0182
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.8
av 5
117 anmeldelser
Getting-out-of-my-comfort-zone get-away

I've already recommended Oslo Anker Hotel to family & friends, including their visiting Oslo. Had... Se hele vurderingen

  • On the Go Greg
  • 21. mai. 2014
Seriously great find

The hotel has a great location, and the staff are extremely friendly and helpful. Free breakfast... Se hele vurderingen

  • Charles Alan
  • 29. jun. 2013
Dette trestjernes hotellet i Oslo i Norge tilbyr enestående kundeservice og full frokost til en rimelig pris. Best Western Anker Hotel ligger i sentrum av Oslo, Norges hovedstad, og tilbyr alle de bekvemmelighetene, tjenestene og fasilitetene du måtte trenge for å ha et hyggelig opphold. Dette Oslo-hotellet har 161 nydelig innredede rom, full frokost, vaskeritjeneste, møterom, forretningstjenester og trådløs høyhastighets internett-tilkobling i hele hotellet. Kos deg med et nydelig måltid og drink på restauranten vår eller i cocktailsalongen. Hotellet tilbyr også enkel tilgang til den lokale jernbanestasjonen og bussterminalen. De ligger kun én kilometer unna. Gjestene er kun få minutter unna en rekke utendørsaktiviteter, blant annet golf, skøyting, squash, båtturer, dykking og svømming. Kun noen få minutter unna kan gjestene tilbringe ettermiddagen med å besøke de lokale museene, f.eks. Munch-museet, samt butikker, kaféer og masse annet. Tilbring kvelden på teateret eller besøk operahuset. Vigelandsparken like i nærheten tilbyr en avslappende og rolig atmosfære der du kan tilbringe ettermiddagen. Gjester kan også besøke attraksjoner som Karl Johans gate og Vikingskip-museet. Den vennlige, hjelpsomme staben på Best Western Anker Hotel står klar til å gjøre oppholdet ditt i Oslo i Norge minneverdig. Bestill i dag og spar penger!

Anker Hotel Oslo romtyper

Superior Twin Room
Two single beds. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: No. The rooms and bathrooms are new from Sept.2010.
Single Rooms
These rooms have one comfortable bed. Size of bed: 90 cm wide.
Standard Twin Room
Two single beds. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: Yes.
Double Rooms
One big bed for 2 persons. Size of bed: 180 cm wide.
Superior Triple Room
3 single beds + 1 or 2 sofa beds in a bigger room. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: Yes

Fasiliteter

  • Gratis frokostbuffé
  • WiFi
  • Røykfrie rom/fasiliteter
Generelt
Røykfrie rom/fasiliteter
Heiser
Bespisning
Gratis frokostbuffé
Bar/Lounge
Tjenester
Konferansefasiliteter
Internett
WiFi
Parkering
Parkering
Tilgjengelighet
Rom/fasiliteter for funksjonshemmede
Tilgang for rullestoler
Rullestolvennlige fellesområder
Handicapparkering
Rullestolvennlige heiser

Vi foreslår

Kunder som så på Anker Hotel Oslo bestilte også disse hotellene

Hotellkart

59.9174 10.7583
Område
Oslo.
Nærliggende flyplasser
Gardermoen (OSL) 36.2 km, Rygge (RYG) 60.0 km, Torp (TRF) 86.0 km.
Områdebeskrivelse
Anker Hotel is located in the city centre, between the main street Karl Johan and the trendy area Grnerlkka. If you want to get away from the stressful city life you can take a stroll along the river Akerselva which passes the hotel. With a taxi rank and a bus- and tram stop right outside the hotel, you can easily get to all parts of Oslo.

Nærliggende severdigheter

  • Grünerløkka: 0,5 km
  • Oslo centralstation: 0,8 km
  • Eldorado-biografen: 0,9 km
  • Hopp i havet: 1,1 km
  • St Hanshaugen: 1,3 km
  • Oslo Nye Teater: 1,3 km
  • Birkelunden: 1,4 km
  • Mathallen Oslo: 1,5 km
  • Gamlebyen: 1,5 km
  • Bislett: 1,6 km
  • Bygdøy: 1,7 km
  • Aker Brygge: 1,8 km
  • Uranienborg: 2 km
  • Sagene: 2,2 km
  • Nasjonalbiblioteket: 2,3 km
  • Grünerløkka: 0,5 km
  • Oslo centralstation: 0,8 km
  • Eldorado-biografen: 0,9 km
  • Hopp i havet: 1,1 km
  • St Hanshaugen: 1,3 km
  • Oslo Nye Teater: 1,3 km
  • Birkelunden: 1,4 km
  • Mathallen Oslo: 1,5 km
  • Gamlebyen: 1,5 km
  • Bislett: 1,6 km
  • Bygdøy: 1,7 km
  • Aker Brygge: 1,8 km
  • Uranienborg: 2 km
  • Sagene: 2,2 km
  • Nasjonalbiblioteket: 2,3 km
  • Sinsen: 2,3 km
  • Helsfyr: 2,4 km
  • Korketrekkeren: 2,5 km
  • Majorstuen och Frogner: 2,8 km
  • Torshov: 3 km
  • Frognerbadet: 3 km
  • Oslo universitet: 3,3 km
  • Vigelandparken: 3,5 km
  • BI Norska handelshögskolan: 3,7 km
  • Ullevål: 3,7 km
  • Fram-museet: 3,8 km
  • Ullevål-stadion: 4 km
  • Nordberg: 4,5 km
  • Njårdhallen: 5,5 km
  • Høstutstillingen: 5,8 km
  • CC Vest: 6,6 km
  • Holmenkollen: 7,1 km
  • Furuset: 7,4 km
  • Fornebu: 8,8 km
  • Sandvika: 13,3 km
  • HL-senteret: 27,5 km

Restaurant

Restaurant
The chef and his staff will serve you breakfast from 6 am to 10 am on weekdays and from 7 am to 11 am on weekends.

Møterom

Meeting Info
We have built a new conference department with 8 rooms. You can rent for the whole day or for a few hours. You can have coffee breaks and lunch buffet. Please specify your request so that we can give you the correct rate. We will try to be the most affordable conference hotel in Oslo. A standard Day Package will cost NOK 450 pr person.

Hotellregler

Innsjekking:
1500
Utsjekking:
1100

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (117)

Rangeringer og anmeldelser for Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

3,8 / 5
5.01.0
117 av 117
Bekvemmeligheter
3,5
Rengjøring av rommet:
4,1
Betjening:
4
Romkomfort:
3,7
Sted:
3,9
Valuta for pengene:
3,9

91 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
kok77
Business
Bern
8. mar. 2014

praktisch für Kurzaufenthalt

Sehr zweckmässig für zentrumsnahe und günstige Übernachtung. Gute Aufenthaltsräume. Einfaches, sauberes Zimmer.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
3
Valuta for pengene:
4
Formålet med reisen:

Business

Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
Bengt E
Göteborg
27. des. 2013

Ont i ryggen

Hotellets läge är bra och jag har bott där några gånger. Den här gången i ett enkelrum med en alldeles för mjuk säng så jag fick väldigt ont i ryggen. Jag kunde knappt ta mig ur sängen.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
2
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
mphil
marseille
26. des. 2013

super hotel

Très bon séjour. Hôtel très bien situé et très agréable

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Paul Reynolds
Loppi
24. nov. 2013

cost-effective choice

pluses: good location, cost-effective, cleanness negative: dull interior decoration, no personality

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

2
5.01.0
Doora
Porvoo
15. nov. 2013

Yksinkertainen mutta hyvä

Sijainti kävelymatkan päässä ydinkeskustasta, rautatieasemalta, mutta ympäristö ankeaa ja varsinkin pimeään aikaan hiukan epämääräistä seutua. Katuvalot hyvin olemattomat. - Hotellissa hyvin siistiä, kylpyhuoneeseen oli todella miellyttävää mennä. Pelkistetty kalustus,- ei baarikaappia eikä tallelokeroa huoneessa. Matkustajalle, joka ei etsi ylellisyyttä. Kokolattiamatto on aina yhtä ikävä. Henkilökunta oli hyvin avuliasta. Hintaan sisältyvä aamiainen oli riittävän monipuolinen valikoimaltaan.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
2
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
2
Sted:
2
Valuta for pengene:
2
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
flinkebernt
Drammen
5. okt. 2013

Helt supert

Godt valg hvis du vil bo billig og sentralt i Oslo. Rommet var helt perfekt og bad/dusj så helt nytt ut. Anbefales hvis du vil overnatte litt bedre enn det Hostelet'et vedsiden av.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

2
5.01.0
sstraveler1
NYC
29. sep. 2013

Very disappointed

When I went to the hotel and checked in I was sorely disappointed. The room I was given had a very thin mattress that was covered in stains. There was hair all over the bottom of the mattress. I had to leave and cancel the reservation to stay elsewhere because the room was very upsetting.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
1
Rengjøring av rommet:
1
Betjening:
2
Romkomfort:
1
Sted:
2
Valuta for pengene:
1
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
retired and traveling
Seattle USA
30. aug. 2013

good clean place to catch a night's sleep

Easy walk from train station to hotel. Good value if just needing a room to sleep and take a shower. No frills; very basic, small room. There is a nice bar area in lobby for relaxing. Has a nice breakfast buffet included. Appreciated that the hotel provided us with a sack breakfast on morning we left before breakfast service opened.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
3
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Sightseeing tips: Short walk from hotel

Oslo is old city so streets not laid out in a grid. Hard to locate streets on city maps provided. Recommend copying out enlarged street maps to your desired locations before leaving home. Public transportation is good once know where you want to go.

Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
munch-fan
wien, österreich
27. aug. 2013

gute lage

wer zentrumsnah wohnen möchte, aber nicht besonders viel geld zur verfügung hat, ist hier bestens aufgehoben. in ca. 20 minuten zu fuß ist man im zentrum, der weg dorthin ist kurzweilig, weil der durch die fußgängerzone führt und da gibt es viel zu sehen. das hotel selbst bietet rund um die uhr gratis tee an, dh man kann auch in der nacht, wenn man zurückkommt, noch tee trinken so viel man will. das frühstück ist einfach, aber ausreichend.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
3
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Sightseeing tips: Short walk from hotel

unbedingt die oper, den hafen und das munch-museum anschauen

Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Stan and friends
Highlands Ranch, Colorado
26. aug. 2013

Great stop during our trip to Norway

Very good experience with the entire package. Reservation was easy and there were no surprises during our stay.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter