741 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris og spesialtilbud baseres på Innsjekking 31. aug. 2014 Utsjekking 1. sep. 2014

Anker Hotel Oslo

3 stjerner
Storgata 55, Oslo, 0182
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.8
av 5
118 anmeldelser
Getting-out-of-my-comfort-zone get-away

I've already recommended Oslo Anker Hotel to family & friends, including their visiting Oslo. Had... Se hele vurderingen

  • On the Go Greg
  • 21. mai. 2014
Seriously great find

The hotel has a great location, and the staff are extremely friendly and helpful. Free breakfast... Se hele vurderingen

  • Charles Alan
  • 29. jun. 2013
Dette trestjernes hotellet i Oslo i Norge tilbyr enestående kundeservice og full frokost til en rimelig pris. Best Western Anker Hotel ligger i sentrum av Oslo, Norges hovedstad, og tilbyr alle de bekvemmelighetene, tjenestene og fasilitetene du måtte trenge for å ha et hyggelig opphold. Dette Oslo-hotellet har 161 nydelig innredede rom, full frokost, vaskeritjeneste, møterom, forretningstjenester og trådløs høyhastighets internett-tilkobling i hele hotellet. Kos deg med et nydelig måltid og drink på restauranten vår eller i cocktailsalongen. Hotellet tilbyr også enkel tilgang til den lokale jernbanestasjonen og bussterminalen. De ligger kun én kilometer unna. Gjestene er kun få minutter unna en rekke utendørsaktiviteter, blant annet golf, skøyting, squash, båtturer, dykking og svømming. Kun noen få minutter unna kan gjestene tilbringe ettermiddagen med å besøke de lokale museene, f.eks. Munch-museet, samt butikker, kaféer og masse annet. Tilbring kvelden på teateret eller besøk operahuset. Vigelandsparken like i nærheten tilbyr en avslappende og rolig atmosfære der du kan tilbringe ettermiddagen. Gjester kan også besøke attraksjoner som Karl Johans gate og Vikingskip-museet. Den vennlige, hjelpsomme staben på Best Western Anker Hotel står klar til å gjøre oppholdet ditt i Oslo i Norge minneverdig. Bestill i dag og spar penger!

Anker Hotel Oslo romtyper

Superior Twin Room
Two single beds. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: No. The rooms and bathrooms are new from Sept.2010.
Single Rooms
These rooms have one comfortable bed. Size of bed: 90 cm wide.
Standard Twin Room
Two single beds. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: Yes.
Double Rooms
One big bed for 2 persons. Size of bed: 180 cm wide.
Superior Triple Room
3 single beds + 1 or 2 sofa beds in a bigger room. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: Yes

Fasiliteter

  • Gratis frokostbuffé
  • WiFi
  • Røykfrie rom/fasiliteter
Generelt
Røykfrie rom/fasiliteter
Heiser
Bespisning
Gratis frokostbuffé
Bar/Lounge
Tjenester
Konferansefasiliteter
Internett
WiFi
Parkering
Parkering
Tilgjengelighet
Rom/fasiliteter for funksjonshemmede
Tilgang for rullestoler
Rullestolvennlige fellesområder
Handicapparkering
Rullestolvennlige heiser

Vi foreslår

Kunder som så på Anker Hotel Oslo bestilte også disse hotellene

Hotellkart

59.9174 10.7583
Område
Oslo.
Nærliggende flyplasser
Gardermoen (OSL) 36.2 km, Rygge (RYG) 60.0 km, Torp (TRF) 86.0 km.
Områdebeskrivelse
Anker Hotel is located in the city centre, between the main street Karl Johan and the trendy area Grnerlkka. If you want to get away from the stressful city life you can take a stroll along the river Akerselva which passes the hotel. With a taxi rank and a bus- and tram stop right outside the hotel, you can easily get to all parts of Oslo.

Nærliggende severdigheter

  • Grünerløkka: 0,5 km
  • Oslo centralstation: 0,8 km
  • Eldorado-biografen: 0,9 km
  • Hopp i havet: 1,1 km
  • St Hanshaugen: 1,3 km
  • Oslo Nye Teater: 1,3 km
  • Birkelunden: 1,4 km
  • Mathallen Oslo: 1,5 km
  • Gamlebyen: 1,5 km
  • Bislett: 1,6 km
  • Bygdøy: 1,7 km
  • Aker Brygge: 1,8 km
  • Uranienborg: 2 km
  • Sagene: 2,2 km
  • Nasjonalbiblioteket: 2,3 km
  • Grünerløkka: 0,5 km
  • Oslo centralstation: 0,8 km
  • Eldorado-biografen: 0,9 km
  • Hopp i havet: 1,1 km
  • St Hanshaugen: 1,3 km
  • Oslo Nye Teater: 1,3 km
  • Birkelunden: 1,4 km
  • Mathallen Oslo: 1,5 km
  • Gamlebyen: 1,5 km
  • Bislett: 1,6 km
  • Bygdøy: 1,7 km
  • Aker Brygge: 1,8 km
  • Uranienborg: 2 km
  • Sagene: 2,2 km
  • Nasjonalbiblioteket: 2,3 km
  • Sinsen: 2,3 km
  • Helsfyr: 2,4 km
  • Korketrekkeren: 2,5 km
  • Majorstuen och Frogner: 2,8 km
  • Torshov: 3 km
  • Frognerbadet: 3 km
  • Oslo universitet: 3,3 km
  • Vigelandparken: 3,5 km
  • BI Norska handelshögskolan: 3,7 km
  • Ullevål: 3,7 km
  • Fram-museet: 3,8 km
  • Ullevål-stadion: 4 km
  • Nordberg: 4,5 km
  • Njårdhallen: 5,5 km
  • Høstutstillingen: 5,8 km
  • CC Vest: 6,6 km
  • Holmenkollen: 7,1 km
  • Furuset: 7,4 km
  • Fornebu: 8,8 km
  • Sandvika: 13,3 km
  • HL-senteret: 27,5 km

Møterom

Meeting Info
We have built a new conference department with 8 rooms. You can rent for the whole day or for a few hours. You can have coffee breaks and lunch buffet. Please specify your request so that we can give you the correct rate. We will try to be the most affordable conference hotel in Oslo. A standard Day Package will cost NOK 450 pr person.

Restaurant

Restaurant
The chef and his staff will serve you breakfast from 6 am to 10 am on weekdays and from 7 am to 11 am on weekends.

Hotellregler

Innsjekking:
1500
Utsjekking:
1100

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (118)

Rangeringer og anmeldelser for Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

3,8 / 5
5.01.0
118 av 118
Bekvemmeligheter
3,5
Rengjøring av rommet:
4,1
Betjening:
4
Romkomfort:
3,7
Sted:
3,9
Valuta for pengene:
3,9

91 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Kote
London, UK
7. jan. 2013

Good room (in new block), great location

Excellent modern room (in new block - they have an old one too) with good breakfast. Very good location in Grunerlokka area (10-15mins walk to main city centre).

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
5
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
THE KPA
Atlanta, GA, USA
15. mar. 2013

Can't beat the value

Great location. Friendly staff. Basic room. If you just need a convenient place to crash in Oslo, look no further.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
HES1
Hannover
2. apr. 2013

empfehlenswert

Das Anker Hotel ist auf jeden Fall eine gute Wahl in Oslo.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Stina
Stockholm
11. apr. 2013

Trist miljö i lobby och frukostmatsal

Bra läge. Bra kommunikation. Stort fräscht enkelrum.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
4
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Susanne tanz
Business
Oslo
13. apr. 2013

Bra og billig

Til å være et billigere alternativ en andre hoteller er dette et meget bra hotell. Komfortabelt, sentralt og hyggelige ansatte.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
5
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Formålet med reisen:

Business

Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Lilian
Vantaa, Finland
26. mai. 2013

Nice hotel with good price

Location is good, although neighborhood is less nice late in the evening. Staff is very friendly. Room and breakfast are plain, but definitely good value in Oslo.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
4
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Liv L.
Norway
31. mai. 2013

Great location and breakfast

The hotel is very clean and locate just minute from the city center and the trendy Grünerløkka neighborhood. The tram stops right outside as well. Everything was very clean and comfortable. The breakfast was fantastic - large and lots of options!

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
nona
Thurgau, Schweiz
19. jul. 2013

Super Hotel für einen Oslo-Trip

Preis-Leistung ist perfekt. Einfaches Zimmer mit genügend Platz. Frühstück einfach, aber gut. Speisesaal ist etwas kantinenmässig. Parkplätze sind bezahlbar.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Scan
Luzern, Schweiz
30. jul. 2013

Gutes Preis Leistungs Angebot

Hotel alles o.k. ausser das Frühstück mässig und das Personal am Frühstück uninteressiert. Receptionspersonal sehr gut. Parkplätze vom und unmittelbar ums Hotel sehr teuer. Tip: Wenige meter entfernte Parkplätze auf der Strasse kosten einen Bruchteil. Nachts gratis. Hotel Insgesamt empfehlenswert.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
2
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Mr. Asgeir
Business
Oslo
31. jul. 2013

Kurant hotell sentralt i Oslo

Greit og enkelt for en natt eller to i Oslo. Rent og pent.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Formålet med reisen:

Business

Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter