741 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris og spesialtilbud baseres på Innsjekking 31. aug. 2014 Utsjekking 1. sep. 2014

Anker Hotel Oslo

3 stjerner
Storgata 55, Oslo, 0182
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.8
av 5
118 anmeldelser
Getting-out-of-my-comfort-zone get-away

I've already recommended Oslo Anker Hotel to family & friends, including their visiting Oslo. Had... Se hele vurderingen

  • On the Go Greg
  • 21. mai. 2014
Seriously great find

The hotel has a great location, and the staff are extremely friendly and helpful. Free breakfast... Se hele vurderingen

  • Charles Alan
  • 29. jun. 2013
Dette trestjernes hotellet i Oslo i Norge tilbyr enestående kundeservice og full frokost til en rimelig pris. Best Western Anker Hotel ligger i sentrum av Oslo, Norges hovedstad, og tilbyr alle de bekvemmelighetene, tjenestene og fasilitetene du måtte trenge for å ha et hyggelig opphold. Dette Oslo-hotellet har 161 nydelig innredede rom, full frokost, vaskeritjeneste, møterom, forretningstjenester og trådløs høyhastighets internett-tilkobling i hele hotellet. Kos deg med et nydelig måltid og drink på restauranten vår eller i cocktailsalongen. Hotellet tilbyr også enkel tilgang til den lokale jernbanestasjonen og bussterminalen. De ligger kun én kilometer unna. Gjestene er kun få minutter unna en rekke utendørsaktiviteter, blant annet golf, skøyting, squash, båtturer, dykking og svømming. Kun noen få minutter unna kan gjestene tilbringe ettermiddagen med å besøke de lokale museene, f.eks. Munch-museet, samt butikker, kaféer og masse annet. Tilbring kvelden på teateret eller besøk operahuset. Vigelandsparken like i nærheten tilbyr en avslappende og rolig atmosfære der du kan tilbringe ettermiddagen. Gjester kan også besøke attraksjoner som Karl Johans gate og Vikingskip-museet. Den vennlige, hjelpsomme staben på Best Western Anker Hotel står klar til å gjøre oppholdet ditt i Oslo i Norge minneverdig. Bestill i dag og spar penger!

Anker Hotel Oslo romtyper

Superior Twin Room
Two single beds. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: No. The rooms and bathrooms are new from Sept.2010.
Single Rooms
These rooms have one comfortable bed. Size of bed: 90 cm wide.
Standard Twin Room
Two single beds. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: Yes.
Double Rooms
One big bed for 2 persons. Size of bed: 180 cm wide.
Superior Triple Room
3 single beds + 1 or 2 sofa beds in a bigger room. Size of bed: 90 cm wide. Possibility for an extra bed: Yes

Fasiliteter

  • Gratis frokostbuffé
  • WiFi
  • Røykfrie rom/fasiliteter
Generelt
Røykfrie rom/fasiliteter
Heiser
Bespisning
Gratis frokostbuffé
Bar/Lounge
Tjenester
Konferansefasiliteter
Internett
WiFi
Parkering
Parkering
Tilgjengelighet
Rom/fasiliteter for funksjonshemmede
Tilgang for rullestoler
Rullestolvennlige fellesområder
Handicapparkering
Rullestolvennlige heiser

Vi foreslår

Kunder som så på Anker Hotel Oslo bestilte også disse hotellene

Hotellkart

59.9174 10.7583
Område
Oslo.
Nærliggende flyplasser
Gardermoen (OSL) 36.2 km, Rygge (RYG) 60.0 km, Torp (TRF) 86.0 km.
Områdebeskrivelse
Anker Hotel is located in the city centre, between the main street Karl Johan and the trendy area Grnerlkka. If you want to get away from the stressful city life you can take a stroll along the river Akerselva which passes the hotel. With a taxi rank and a bus- and tram stop right outside the hotel, you can easily get to all parts of Oslo.

Nærliggende severdigheter

  • Grünerløkka: 0,5 km
  • Oslo centralstation: 0,8 km
  • Eldorado-biografen: 0,9 km
  • Hopp i havet: 1,1 km
  • St Hanshaugen: 1,3 km
  • Oslo Nye Teater: 1,3 km
  • Birkelunden: 1,4 km
  • Mathallen Oslo: 1,5 km
  • Gamlebyen: 1,5 km
  • Bislett: 1,6 km
  • Bygdøy: 1,7 km
  • Aker Brygge: 1,8 km
  • Uranienborg: 2 km
  • Sagene: 2,2 km
  • Nasjonalbiblioteket: 2,3 km
  • Grünerløkka: 0,5 km
  • Oslo centralstation: 0,8 km
  • Eldorado-biografen: 0,9 km
  • Hopp i havet: 1,1 km
  • St Hanshaugen: 1,3 km
  • Oslo Nye Teater: 1,3 km
  • Birkelunden: 1,4 km
  • Mathallen Oslo: 1,5 km
  • Gamlebyen: 1,5 km
  • Bislett: 1,6 km
  • Bygdøy: 1,7 km
  • Aker Brygge: 1,8 km
  • Uranienborg: 2 km
  • Sagene: 2,2 km
  • Nasjonalbiblioteket: 2,3 km
  • Sinsen: 2,3 km
  • Helsfyr: 2,4 km
  • Korketrekkeren: 2,5 km
  • Majorstuen och Frogner: 2,8 km
  • Torshov: 3 km
  • Frognerbadet: 3 km
  • Oslo universitet: 3,3 km
  • Vigelandparken: 3,5 km
  • BI Norska handelshögskolan: 3,7 km
  • Ullevål: 3,7 km
  • Fram-museet: 3,8 km
  • Ullevål-stadion: 4 km
  • Nordberg: 4,5 km
  • Njårdhallen: 5,5 km
  • Høstutstillingen: 5,8 km
  • CC Vest: 6,6 km
  • Holmenkollen: 7,1 km
  • Furuset: 7,4 km
  • Fornebu: 8,8 km
  • Sandvika: 13,3 km
  • HL-senteret: 27,5 km

Møterom

Meeting Info
We have built a new conference department with 8 rooms. You can rent for the whole day or for a few hours. You can have coffee breaks and lunch buffet. Please specify your request so that we can give you the correct rate. We will try to be the most affordable conference hotel in Oslo. A standard Day Package will cost NOK 450 pr person.

Restaurant

Restaurant
The chef and his staff will serve you breakfast from 6 am to 10 am on weekdays and from 7 am to 11 am on weekends.

Hotellregler

Innsjekking:
1500
Utsjekking:
1100

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (118)

Rangeringer og anmeldelser for Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

3,8 / 5
5.01.0
118 av 118
Bekvemmeligheter
3,5
Rengjøring av rommet:
4,1
Betjening:
4
Romkomfort:
3,7
Sted:
3,9
Valuta for pengene:
3,9

91 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Rachelita
Shropshire, UK
13. okt. 2011

Great price for city hotel

When we arrived on a wet night in Oslo the receptionist was very polite and advised us on a local restaurant. The room was very modern and clean with great heated flooring in the bathroom. Lovely view but in a slightly dodgy location. Choice of food/drinks at breakfast was a disappointment as was the lack of free hot drinks.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
4
Sted:
3
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Anonymous
Not Provided
9. mai. 2011

The hotel was oke. The beds were

The hotel was oke. The beds were good, we had a good breakfast and the service was friendly. The location was as been told: about ten minutes walk from the central station which was good to do.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
3
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Massimiliano
Not Provided
19. mai. 2011

Once again I have to spend some

Once again I have to spend some good words about this hotel, talking about value for money, it's the best hotel I ever found downtown Oslo. Absolutely recommended to whom are searching for basic but clean and practical room with a very big buffet for breakfast.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Hisao
Not Provided
25. aug. 2011

駅から歩くと10~15分くらいかかります。バスや路面電車の停

駅から歩くと10~15分くらいかかります。バスや路面電車の停留所がすぐ近くにあります。駅からタクシーに乗ると近い距離にもかかわらず。(ノルウエーの物価が高いのでしかたありませんが・・・)料金はかなり高くなります。 部屋はかなり狭いです。3人で泊まったのでエキストラベッドを入れてもらったのですが、スーツケースを開けるスペースもないほどです。

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Olga
Not Provided
5. jul. 2011

Единственная оценка - нормально.

Единственная оценка - нормально. Восторг вызвала панорама города, открывающаяся из окон, и то, что каждый прохожий на улице, когда я заблудилась, знал этот отель. Неплохо было бы чайник в номер, особенно для такого недешевого города, как Осло. Но, может, его отсутствие как раз и есть отражениеь северной стоической расчетливости.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
NeilMac
Perth, Australia
1. jan. 2012

Good Value In Oslo

The Anker Hotel is a reasonaby priced hotel in Oslo in a location only a very short walk from the city centre. Neat and clean with friendly staff and an excellent buffet breakfast. Would stay there again when visiting oslo.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Tips om å spare tid: Short walk from hotel

Very close to the centre of the city.

Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
JVANS
Wisconsin
11. mai. 2012

Nice hotel, helpful staff

The hotel is in a lower end neighborhood, but felt plenty safe. Very convenient location - very close to the tram, which goes all over Oslo. Very helpful staff. Great breakfast. Nice room.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Sightseeing tips: Short walk from hotel

Oslo fortress is very cool. The ferries are great - take one around to the islands and another to the island museum.

Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Nerves
Hamburg, Germany
17. okt. 2012

I'd stay again.

Some northern hotel rooms are pretty small--this was not like that. True, I had a single, but I've had singles that didn't give you enough room to change your mind. I loved the breakfast buffet, plenty of variety. The bartenders were open to a little chit chat when not busy. The bus stops outside and goes to the train station and other stops.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
3
Valuta for pengene:
4
Sightseeing tips: Not Applicable

If you can afford it, don't economize on the fjord trip. I went to Aurlandsfjord and Naeroyfjord, a full day's trip. However, you spend only two hours on the boat, but a great two hours. It wasn't like just paddling around in a lake and seeing a few church spires on shore. Plenty of waterfalls.

Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Nerves
Hamburg, Germany
9. nov. 2012

I'd go back

Loved the breakfast. Otherwise food was a bit of a problem, with no really good restaurants obviously in the area. I bought a non-alcohol bottle of wine in the bar to take to my room. The bartender had handed it to me to read. I missed the part about no alcohol. I wanted a hit and then snoring. So I would have liked a little more information that was clear to me. Liked the bartender, since I was there alone and had no one to talk to. Good bus connection and easy to get to the train.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
3
Valuta for pengene:
4
Sightseeing tips: Not Applicable

Sign up for the best fjord trip you can afford and do it early. Fjords don't all have spectacular cliffs--after all they come down and empty into the sea--may flatten out a bit. Make sure you know what you are getting. I got an excellent trip, took most of the day bus/train riding to get there and back, but it was worth it.

Anmeldelse av Anker Hotel Oslo

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Oslofan
Domat/Ems
6. des. 2012

Super Hotel für solche, die gerne im Zentrum von Oslo sind

Sehr angenehmer und freundlicher Empfang. Tolle Lage. Tadelloses Zimmer. Einwandfreies Morgenbuffet.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Spisetips: Short walk from hotel

Tramlinie Nr.11,12,13 nur 1 Gehminute von der Hoteltür.(Haltestelle Hausmannsgata) 2 tolle Restaurants 5 min von der Hoteltüre.(Trattoria Populare und Trancher) Sehr gute Einkaufsmöglichkeiten mit kleinen Geschäften in der Grünerløkka da vor der Haustüre.

Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter