940 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris baseres på Innsjekking 31. aug. 2014 Utsjekking 1. sep. 2014

BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

3 stjerner
Rosenkrantzgt. 8, --, Oslo, 0159
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.9
av 5
16 anmeldelser
Europe visit

Quick one night stay, needed a room in Oslo. Got a great deal for the location, and was pleasantly... Se hele vurderingen

  • gtg5017
  • 1. jun. 2014
Perfect!!!

Me and the man came to Oslo on Thursday afternoon because we were traveling with colorline cruise... Se hele vurderingen

  • amora81
  • 30. apr. 2013
Best Western Hotell Bondeheimen ligger midt i sentrum av Oslo, like ved hovedgaten og i nærheten av alle viktige severdigheter og butikker. Best Western Hotell Bondeheimen er et moderne norsk hotell med norske tradisjoner og gjestfrihet siden 1913. Mer enn 70 hotellrom ble pusset opp i 2005-2006. Hjemmelaget norsk mat serveres i restauranten Kaffistova og vi har vår egen husflidsbutikk: Heimen Husflid.

BEST WESTERN Hotell Bondeheimen romtyper

1 DOUBLE BED
1 DOUBLE BED,MINI BAR,FULL BKFST
1 DOUBLE BED
1 DOUBLE BED,NO SMOKING,SMALLER ROOM,FULL BREAKFAST
2 SINGLE BEDS
2 SINGLE BEDS,NSMK,OVRSZD,MINBAR,FULL BREAKFAST
2 SINGLE BEDS
2 SINGLE BEDS,NSMK,3RDSOF,MINBAR,FULL BREAKFAST
1 DOUBLE BED
1 DOUBLE BED,NO SMOKING,FULL BKFST
1 SINGLE BED
1 SINGLE BED,MINI BAR,FULL BKFST
1 SINGLE BED
1 SINGLE BED,NO SMOKING,FULL BKFST
1 DOUBLE BED
1 DOUBLE BED,2BEDS AND SOFABD,FULL BREAKFAST
1 DOUBLE BED
1 DOUBLE BED,OVRSZD ROOM,FULL BREAKFAST
1 SINGLE BED
1 SINGLE BED,QUIET LOCATION,FULL BREAKFAST
1 SINGLE BED
1 SINGLE BED,OVRSZD ROOM,FULL BREAKFAST
2 SINGLE BEDS
2 SINGLE BEDS,-,FULL BREAKFAST

Fasiliteter

  • Høyhastighets internettilkobling
  • Ikke røyk
Generelt
Ikke røyk
Heiser
Ismaskin
Bespisning
Restaurant
Kaffeautomat i rommet
Kafe
Tjenester
Døgnåpen hovedskranke
Vaskerom for gjester
Sikkerhetstjeneste
Vekketjeneste
Kopieringsservice
Internett
Høyhastighets internettilkobling
Tilgjengelighet
Tilgjengelige fasiliteter
Rom
Kabelfjernsyn
Klokkeradio
Minibar
Gratis avis
Hårtørker på rommet
Ekstra store rom
Strykebrett

Vi foreslår

Kunder som så på BEST WESTERN Hotell Bondeheimen bestilte også disse hotellene

Hotellkart

59.9147 10.7396
Nærliggende flyplasser
(OSL), 47.00, KM, S;
Områdebeskrivelse
City Center

Nærliggende severdigheter

  • Oslo Nye Teater: 0,5 km
  • Hopp i havet: 0,6 km
  • Aker Brygge: 0,7 km
  • Eldorado-biografen: 0,8 km
  • Bislett: 0,8 km
  • Oslo centralstation: 0,9 km
  • St Hanshaugen: 1,2 km
  • Uranienborg: 1,2 km
  • Nasjonalbiblioteket: 1,2 km
  • Grünerløkka: 1,3 km
  • Mathallen Oslo: 1,8 km
  • Gamlebyen: 1,9 km
  • Birkelunden: 2 km
  • Majorstuen och Frogner: 2,1 km
  • Bygdøy: 2,1 km
  • Oslo Nye Teater: 0,5 km
  • Hopp i havet: 0,6 km
  • Aker Brygge: 0,7 km
  • Eldorado-biografen: 0,8 km
  • Bislett: 0,8 km
  • Oslo centralstation: 0,9 km
  • St Hanshaugen: 1,2 km
  • Uranienborg: 1,2 km
  • Nasjonalbiblioteket: 1,2 km
  • Grünerløkka: 1,3 km
  • Mathallen Oslo: 1,8 km
  • Gamlebyen: 1,9 km
  • Birkelunden: 2 km
  • Majorstuen och Frogner: 2,1 km
  • Bygdøy: 2,1 km
  • Frognerbadet: 2,4 km
  • Sagene: 2,7 km
  • Fram-museet: 2,8 km
  • Vigelandparken: 2,8 km
  • Oslo universitet: 3 km
  • Korketrekkeren: 3 km
  • Sinsen: 3,3 km
  • Helsfyr: 3,4 km
  • Torshov: 3,7 km
  • Ullevål: 3,8 km
  • Ullevål-stadion: 4 km
  • BI Norska handelshögskolan: 4,3 km
  • Nordberg: 4,7 km
  • Njårdhallen: 4,8 km
  • CC Vest: 5,6 km
  • Høstutstillingen: 6 km
  • Holmenkollen: 6,6 km
  • Fornebu: 7,7 km
  • Furuset: 8,5 km
  • Sandvika: 12,2 km
  • HL-senteret: 27,3 km

Restaurant

Kaffistova Restaurant
Kaffistova Restaurant, on premises, open for: breakfast, lunch, dinner, and dessert, 6:30 a.m. to 10:00 p.m

Hotellregler

Innsjekking:
02:00 PM
Utsjekking:
12:00 PM

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (16)

Rangeringer og anmeldelser for BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

3,9 / 5
5.01.0
16 av 16
Bekvemmeligheter
3,5
Rengjøring av rommet:
4,1
Betjening:
3,8
Romkomfort:
4
Sted:
4,7
Valuta for pengene:
3,9

100 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
gtg5017
Austin, TX
1. jun. 2014

Europe visit

Quick one night stay, needed a room in Oslo. Got a great deal for the location, and was pleasantly surprised to find a decent sized room (by European standards) and a nice bathroom. Great value for the location!

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Mannen nesten i gata
Oslo
10. mar. 2014

Ok kjøp

Ok sted, grei pris, rent og meget hyggelig betjening

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
Calle C.
Business
Norwalk, CT
30. okt. 2013

Good for business

I have stayed at this hotel several times and is very pleased with rooms and location. Compared with other Norwegian hotels I think the breakfast could be upgraded!

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Formålet med reisen:

Business

Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
DAKSA
Business
New York
30. apr. 2013

Great location

Hotell Bondeheimen is located in the City Centre, near the National Theatre. The rooms are adequate, but hardly luxurious. The buffet breakfast was excellent.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
3
Betjening:
3
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Formålet med reisen:

Business

Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
amora81
Flekkefjord, Norway
30. apr. 2013

Perfect!!!

Me and the man came to Oslo on Thursday afternoon because we were traveling with colorline cruise to Kiel on Friday morning. When we needed a place to sleep for the night, and when we wanted a room with a high level of comfort and cheap price. The room we got was above our expectation as it was much bigger than we had imagined it would be. The hotel was centrally located and very good service. Here we will stay again.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Business Treaveler
Business
Pa
20. des. 2012

Good choice. I'll stay here again.

Only a short walk to main street. Good Breakfast. Clean and comfortable room. Only complant was that my room was next to a Hotel Service room. So, frequently, early in the morning I could hear the door opening and closing.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Formålet med reisen:

Business

Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Bel Pre
Washington, D.C.
10. jul. 2012

Good value

wonderful location, perfect for coming into the city on the Flygbuss and proximity to sightseeing locations. In the nicer part of town.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
WXYZ4
Chapel Hill, NC
19. sep. 2011

Excellent location for airport access

The bus to and from the airport stops directly in front of the hotel, very convenient and economical way for transfer. Desk clerk Sondra was exceptionall helpful, went way and above to provide good service. Others helpful as well.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
3
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
4
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
James
Not Provided
28. jul. 2010

You need to attend for breakfast

You need to attend for breakfast before 8.15am to ensure quality. Very central location,

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
3
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av BEST WESTERN Hotell Bondeheimen

Gjestenes vurdering

4
5.01.0
Anonymous
Dallas, Texas
6. okt. 2009

"Farmer's Home"

Oslo is filled with museums of all kinds, Viking Museum a must see. Don't miss the Vigeland Park. Wonderful and beautiful park filled with beautiful families wtih lots of well-behaved children. Get an Oslo Pass, which covers all museums, buses, trams, ferry, and subway system. Especially good for those 68 and over. Great city for walking.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Spisetips: Short walk from hotel

Hotel coffee shop is one of the best values in Oslo.Coffee and snack places near by and in the Paleet. Remember, Norway is VERY expensive. We looked but did not buy.

Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter