713 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris baseres på Innsjekking 30. mar. 2015 Utsjekking 31. mar. 2015

Comfort Hotel Park

2 stjerners
View map of Prinsensgate 4A, Trondheim, 7012

Hotelloversikt

Ennå ikke anmeldt
Comfort Hotel Park er ikke som andre hoteller. I tillegg til vanlige resepsjonstjenester og høy standard på rommene, har hotellet fasiliteter som du ikke finner andre steder. Det har velutstyrte rom og suiter, med kabel-tv, betalings-tv, telefon, strykejern og strykebrett, minibar, gratis internett for Choice Club-medlemmer, samt en kjøkkenkrok med kjøleskap. Vi serverer deg en velsmakende frokost på morgenkvisten, og gratis kaffe og nybakte vafler på ettermiddagen. I hotellets øverste etasje finner du en avslappende sauna og et utendørs boblebad. Vaskeritjenester er også tilgjengelig for gjestene. Barn fra 12 år og under bor gratis hvis de deler rom med foreldre eller besteforeldre og ekstra seng ikke er nødvendig. Hotellet er en røykfri eiendom. Kjæledyravgift: 200 kr. per opphold.

Fasiliteter

  • Gratis frokost
  • WiFi
  • Ikke røyk
Generelt
Ikke røyk
Dyrevennlig
Heiser
Ismaskin
Aktiviteter
Sauna
Bespisning
Gratis frokost
Tjenester
Vaskerom for gjester
Møte-/bankettfasiliteter
Faks
Aviskiosk
Internett
WiFi
Rom
Kabelfjernsyn
Hårtørker på rommet
Sovesofa
Strykejern

Vi foreslår

Kunder som så på Comfort Hotel Park bestilte også disse hotellene

Hotellkart

63.4278 10.3929
Nærliggende flyplasser
Vaernes Airport, (TRD), 35.00, KM, N;
Områdebeskrivelse
City Center, Prinsensgt

Hotellregler

Innsjekking:
02:00 PM
Utsjekking:
12:00 PM

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter