374 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris og spesialtilbud baseres på Innsjekking 31. aug. 2014 Utsjekking 1. sep. 2014

Espahotel Gran Via

3 stjerner
Gran Via, 65, Madrid, 28013
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
4.4
av 5
25 anmeldelser
Excellent hotel!

I was extremely pleased with the staff and location of Espahotel on Gran Vía 65 in Madrid. I had a... Se hele vurderingen

  • rubysangria
  • 31. jul. 2012
Great space , great location

This is a great apartment hotel on the great Grand Via of Madrid. The hotel has great insulation... Se hele vurderingen

  • Oriente
  • 12. okt. 2011
Gran Via Aparthotel ligger sentralt i midten av Madrid, på Gran Via ved siden av Plaza Espana, i nærheten av Palacio Real og Teatro Real. Leilighetshotellet har 15 suiter (med ett soverom, separat stue, bad og kjøkken), 69 studioer (dobbeltrom med et oppholdsrom, bad og separat kjøkken. Hotellet tilbyr bar, portvakt, tilgjengelig lege, renseri, høyhastighets internettilgang, trådløs internettilgang, vaskeritjeneste, heis, røykfrie rom, resepsjon, romservice og kafeteria.

Espahotel Gran Via romtyper

Double Studio
This room offers two twin beds or one queen size bed with Air conditioning , Bathroom amenities, Cable / Satellite TV, Color TV, Crockery / Cutlery, Ensuite / Private bathroom, Hairdryer, Heating, Internet access, Iron / Ironing board (O.R.), Kitchenette, Laundry service, Microwave oven (O.R.), Mini bar, Non-smoking rooms, Refrigerator, Room service, Safe in room, Stove / Oven, Telephone and Wake-up service.

Fasiliteter

  • WiFi
Generelt
Concierge
Bespisning
Bar/Lounge
Romservice
Tjenester
Vaskeservice
Safe på rommet
Internett
WiFi

Vi foreslår

Kunder som så på Espahotel Gran Via bestilte også disse hotellene

Hotellkart

40.4227 -3.7099
Område
Madrid.
Nærliggende flyplasser
Madrid Barajas International Airport.
Områdebeskrivelse
Gran Via Aparthotel is centrally situated in the heart of Madrid, on the Gran Via next to Plaza Espana, near the Palacio Real and Teatro Real.

Nærliggende severdigheter

  • Plaza de España: 0,1 km
  • Plaza de Oriente: 0,5 km
  • Descalzas Reales: 0,6 km
  • Plaza de la Villa: 0,8 km
  • Campo del Moro: 0,9 km
  • Old Quarter: 1,1 km
  • Cortes: 1,1 km
  • Fuencarral: 1,1 km
  • Chamberi: 1,7 km
  • Puerta de Toledo: 1,8 km
  • Atocha Station: 2,1 km
  • Nuevos MInisterios Rail Station: 3 km
  • Arganzuela: 3,3 km
  • Atocha Rail Station: 3,5 km
  • Casa de Campo: 3,9 km
  • Plaza de España: 0,1 km
  • Plaza de Oriente: 0,5 km
  • Descalzas Reales: 0,6 km
  • Plaza de la Villa: 0,8 km
  • Campo del Moro: 0,9 km
  • Old Quarter: 1,1 km
  • Cortes: 1,1 km
  • Fuencarral: 1,1 km
  • Chamberi: 1,7 km
  • Puerta de Toledo: 1,8 km
  • Atocha Station: 2,1 km
  • Nuevos MInisterios Rail Station: 3 km
  • Arganzuela: 3,3 km
  • Atocha Rail Station: 3,5 km
  • Casa de Campo: 3,9 km
  • Usera: 4 km
  • Castellana Avenue North: 4,4 km
  • Tetuan: 4,4 km
  • Latina: 4,4 km
  • Puente de Vallecas: 4,5 km
  • Carabanchel: 5,2 km
  • Moratalaz: 5,7 km
  • Arturo Soria Metro Station: 5,8 km
  • Ciudad Lineal: 5,8 km
  • Chamartin Rail Station: 5,9 km
  • Villaverde: 8,5 km
  • Villa de Vallecas: 8,7 km
  • San Blas: 8,8 km
  • Hortaleza: 8,9 km
  • Vallecas: 9 km
  • IFEMA and Campo de las Naciones: 9,2 km
  • Madrid Golf Park: 11,4 km

Hotellregler

Innsjekking:
1400
Utsjekking:
1200

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (25)

Rangeringer og anmeldelser for Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

4,4 / 5
5.01.0
25 av 25
Bekvemmeligheter
4,2
Rengjøring av rommet:
4,4
Betjening:
4,5
Romkomfort:
4,3
Sted:
4,9
Valuta for pengene:
4,6

96 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Alexander
Not Provided
30. sep. 2010

Das Zimmer war viel größer, heller

Das Zimmer war viel größer, heller und besser ausgestattet, als wir es erwartet haben, vor allem bei dem bezahlten Preis! Wir haben hier 3 tolle Tage verbracht und mit dem Zimmer im EspaHotel das große Los gezogen, denn: 1. Das Preis-Leistungs-Verhältnis war kaum zu übertreffen (riesen Zimmer, riesen Bad, mit Küchenzeile und das für 60 Euro die Nacht - statt 200, wie an der Rezeption angeschrieben). 2. Das Hotel liegt direkt an der GranVia, man ist sofort in der Innenstadt und damit sozusagen an einer Halsschlagader Madrid. Fantastisch! Außerdem ist die nächste Metro ca. 2 min entfernt. Fazit: Wir waren sehr zufrieden! Danke!

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
16. jul. 2010

we had a very good experience

we had a very good experience in this hotel. The kitchen was complete and the services were very good. I recomend it!

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Allan
Not Provided
25. mai. 2010

We were very happy with the pi

We were very happy with the pirce-considering the Champions League Final was on and the hotel being in a central location. Clean rooms, spacious and staff very helpful, kept our luggage until the following day after the match and after checking out. No complaints

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
14. mai. 2010

La ubicacion es inmejorable, con

La ubicacion es inmejorable, con la ventaja de que reune caracteristicas de hotel y de apartamento, con una pequena cocina y todos los utensilios propio de cocina. la unica desventaja que tiene es que no ofrece facilidades a quienes tienen movilidad reducida.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Maria
Not Provided
18. feb. 2011

Una observación, me dieron un

Una observación, me dieron un habitación en la 9ª planta espaciosa, pero tenía un olor a tabaco bastante fuerte, y el desayuno es mejorable, de todos modos recomiendo este hotel.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
5. feb. 2010

Esta muy bien este hotel salvo

Esta muy bien este hotel salvo el secador...era demasiado viejo. Pero en general esta muy bien el hotel. Comodo, espacio amplio, atencion al cliente correcta.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
claudine
Not Provided
30. jul. 2010

Très bien situé, chambre très

Très bien situé, chambre très agréable sur rue calme et avec double vitrage, une excellente adresse

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Oriente
Houston, TX, USA
12. okt. 2011

Great space , great location

This is a great apartment hotel on the great Grand Via of Madrid. The hotel has great insulation from exterior and interior noise. The rooms are spacious. The tv has some English language channels. Internet access is not included in the price but it is available for a charge. The bathroom was very spacious and clean. Rooms have safe. The refrigerator and two burner kitchen are adequate for light meals.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Tips om natteliv: Short walk from hotel

Great theaters and dining options near by.

Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Alan
Not Provided
12. mai. 2011

Very central - Just 3-5 mins to

Very central - Just 3-5 mins to Peurta del sol at the beginning of the gran via near many bars and restaurants

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Espahotel Gran Via

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
rubysangria
Stamford, CT
31. jul. 2012

Excellent hotel!

I was extremely pleased with the staff and location of Espahotel on Gran Vía 65 in Madrid. I had a gorgeous view of the Palacio Real and my room was always clean and I never had to ask for more soap or other bath products. The decor of my room was also beautiful. The staff is very friendly and helpful. There are also tons of restaurants near the hotel. This is an excellent choice.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Sightseeing tips: Short walk from hotel

Have a drink across the Palacio Real. Whether you are alone or with someone, it is a very special experience and I think it is one of the cleanest, safest and finest areas in Madrid.

Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter