824 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris og spesialtilbud baseres på Innsjekking 24. aug. 2014 Utsjekking 27. aug. 2014

Corus Hotel Hyde Park

4 stjerner
1-7 Lancaster Gate, London, W2 3LG
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.8
av 5
198 anmeldelser
Not bad

Hotel was in great location, no more than 2 minutes minutes away from the metro and a couple stops... Se hele vurderingen

  • Kate52144
  • 27. mai. 2014
Brilliant location in London

The hotel and it's staff were brilliant, the price we paid for a room with 2 double beds and... Se hele vurderingen

  • Linpau
  • 8. mai. 2014
Corus Hotel Hyde Park ligger nær vakre Kensington Gardens og kjente Hyde Park. Også Buckingham Palace ligger i nærheten. Oxford Street ligger i gåavstand, og Paddington Station ligger rundt 5 minutter unna.
/> Den stilige og komfortable loungen på Corus Hyde Park har gratis internett, matservering hele dagen, fantastisk kaffe og et stort utvalg av øl og vin fra hele verden.
/> Rommene er komfortable og godt utstyrt med plasma-TV, buksepresse, klimaanlegg, vannkjele til kaffe/te og føner.
/> Hotellet har også treningssenter som kan benyttes av gjester i standard- eller superiorrom mot betaling,. Gjester som bor i executive rom kan bruke treningssenteret gratis.
/> Brasseriet bruker sesongens råvarer og serverer moderne, europeisk kjøkken sammen med egne malaysiske spesialiteter.

Corus Hotel Hyde Park romtyper

Executive Rooms
Executive rooms offer a choice of 1 double or 2 single beds with room amenities including fresh still water, air conditioning, free WIFI, work desk, laptop safe, multi channel plasma TV, tea/coffe maker, hairdryer and trouser press.
Standard Rooms
Standard rooms offer 1 single bed or 1 double bed or 2 single beds (twin). In-room amenities include free WIFI, TV, working desk, air conditioning, tea/coffee maker, hairdryer and trouser press.

Fasiliteter

  • WiFi
  • Røykfrie rom/fasiliteter
Generelt
Røykfrie rom/fasiliteter
Concierge
Heiser
Aktiviteter
Fitnessenter eller spa
Bespisning
Bar/Lounge
Restaurant
Døgnåpen romservice
Romservice
Tjenester
Business Center
Vaskeservice
Safe på rommet
Skranke for rundturer
Konferansefasiliteter
Valutaveksling
Internett
WiFi

Vi foreslår

Kunder som så på Corus Hotel Hyde Park bestilte også disse hotellene

Hotellkart

51.5117 -0.1773
Område
Hyde Park, Kensington Gardens, Bayswater, Paddington
Nærliggende flyplasser
Heathrow International Airport
Områdebeskrivelse
The hotel is next to Hyde Park, 1 minute away from Lancaster tube station and is 5 minutes from Paddington station with Oxford Street a short walk away.

Nærliggende severdigheter

  • Lancaster Gate: 0,1 km
  • Kensington Gardens: 0,5 km
  • Paddington Station: 0,7 km
  • Queensway: 0,7 km
  • Whiteleys Shopping Centre : 0,9 km
  • City of Westminster: 1 km
  • Albert Memorial : 1 km
  • Kensington Palace: 1,1 km
  • Hyde Park: 1,1 km
  • Royal Albert Hall: 1,1 km
  • Polish Institute and Sikorski Museum: 1,2 km
  • Marble Arch: 1,3 km
  • Royal College of Music Archives and Museum of Instruments: 1,3 km
  • Showroom Gallery: 1,3 km
  • High Street Kensington: 1,5 km
  • Lancaster Gate: 0,1 km
  • Kensington Gardens: 0,5 km
  • Paddington Station: 0,7 km
  • Queensway: 0,7 km
  • Whiteleys Shopping Centre : 0,9 km
  • City of Westminster: 1 km
  • Albert Memorial : 1 km
  • Kensington Palace: 1,1 km
  • Hyde Park: 1,1 km
  • Royal Albert Hall: 1,1 km
  • Polish Institute and Sikorski Museum: 1,2 km
  • Marble Arch: 1,3 km
  • Royal College of Music Archives and Museum of Instruments: 1,3 km
  • Showroom Gallery: 1,3 km
  • High Street Kensington: 1,5 km
  • Imperial College London: 1,5 km
  • Science Museum London: 1,6 km
  • Park Lane: 1,6 km
  • Harrods: 1,6 km
  • Knightsbridge: 1,7 km
  • Victoria and Albert Museum: 1,7 km
  • National Art Library: 1,7 km
  • Selfridges: 1,7 km
  • Naturhistoriska museet: 1,8 km
  • Baker Street: 1,8 km
  • Baden-Powell House Exhibition: 1,8 km
  • Notting Hill: 1,9 km
  • Gloucester Road: 1,9 km
  • Wallace Collection: 1,9 km
  • Sherlock Holmes Museum: 1,9 km
  • Lords Cricket Ground: 1,9 km
  • Bond Street London: 2 km
  • Hyde Park Corner: 2 km
  • London Business School: 2 km
  • Madame Tussauds: 2 km
  • Wellington Arch: 2,1 km
  • Maida Vale: 2,2 km
  • Handel House Museum: 2,2 km
  • Royal Academy of Music: 2,2 km
  • Oxford Street: 2,3 km
  • Cadogan Hall: 2,4 km
  • Red Mansion Foundation: 2,4 km
  • Portobello Market: 2,5 km
  • University of Westminster: 2,5 km
  • Portobello Road: 2,5 km

Restaurant

Olio's Brasserie
Olio's Brasserie is our stylish conservatory restaurant overlooking Hyde Park. You can pick from our seasonal British menu or our authentic Malaysian cuisine, prepared by our resident Malaysian chef
Bel Canto
A welcome new arrival to Corus Hotel Hyde Park, Bel Canto is an eclectic mix of food and opera. The venue combines opera and fine dining with an elegant twist as all the waiting staff are talented young opera stars of the future. The venue offers young professionals the chance to interact with the public while performing arias from Verdi, Puccini, Mozart and many more. At regular intervals during the evening up to four of the performers will burst into song, moving between the tables while belting out opera classics.

Hotellregler

Innsjekking:
1430
Utsjekking:
1200

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (198)

Rangeringer og anmeldelser for Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

3,8 / 5
5.01.0
198 av 198
Bekvemmeligheter
3,6
Rengjøring av rommet:
4,2
Betjening:
4
Romkomfort:
3,3
Sted:
4,5
Valuta for pengene:
3,7

84 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Linnea Borg
Helsingborg
11. feb. 2014

Mycket glatt överraskad

Hade inte särskilt höga förväntningar på hotellet då jag löst innan att hotellen i London inte håller måtten men det gjorde verkligen detta. Allt var fint och fräscht , personalen var jätte hjälpsamma och trevliga och läget var perfekt och mycket värt pengarna. Det enda som var lite jobbigt var att värmen i rummet skiftade mycket, det hade med air conditionen att göra och man kunde få hjälp med att ställa in den rätt men vi orkade inte be om hjälp så vi fick trixa med den själva. Tuben var endast en station ifrån marble arch med central line och bussen tog mindre än 5 min och gick dygnet runt så mycket bra kommunikationsmöjligheter! Stort plus! Vi provade dock inte frukosten för vi ville hellre sova på morgonen och vi tyckte 15 pund per frukost var lite maffigt. I det stora hela, mycket nöjd med hotellet! Rekommenderas och vi kommer definitivt boka det igen.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Spisetips: Short walk from hotel

Om man tar buss nr 94 till hållplatsen selfridge (eller tar tuben till marble arch/Bond Street och går dit) ligger där en sushirestaurang precis där som heter wasabi sushi & bento. Om man gillar sushi ska man verkligen besöka denna då de har som buffe där man själv tar vilka bitar man vill ha (sushin är inpackad i plast så den håller sig fräsch) och det är väldigt billigt - 2 lax nigiri för 1 pund om man tar med. Här åt vi lunch 3 dagar så verkligen att rekommendera, om man är ett fan av sushi vill säga - de har lite annan mat med nudlar/ris kyckling m.m om ens sällskap inte gillar sushi, kanon!!

Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
13. jan. 2010

Отличное место расположение к

Отличное место расположение к центру Лондона. Чисто. Тепло. Хорошая шумоизоляция.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
7. okt. 2009

Lancaster Gate Ubahn 3min weg,

Lancaster Gate Ubahn 3min weg, direkt in der Nähe vom Hyde Park, Hard Rock Kaffee 15min zu Fuss, super Lage, gutes Frühstück

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
20. jun. 2009

Einziger negativer Punkt: kleines

Einziger negativer Punkt: kleines Zimmer und noch kleineres Badezimmer.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
3. aug. 2009

I had a standard double for single

I had a standard double for single use. Room was ok, but narrow. I also missed a drawer or cabinets to put my clothes in. The room only had a open hanging rack on the wall.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
28. sep. 2009

The room was very small, double

The room was very small, double bed was against the wall, therefore rather difficult for the one sleeping next to the wall who needed to get up during the night. On arrival the receptionist asked if we wanted to upgrade even before we had seen the room.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Timothy
Not Provided
5. sep. 2009

Very nice hotel in a great part

Very nice hotel in a great part of town, would stay there again no worries.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
4. des. 2009

A nice hotel right across the

A nice hotel right across the street from Hyde Park and about 100 meters from a Central line tube stop. Breakfast got crowed on the weekend and was the bangers and beans type. The bar was a little pricey, but the whole city is. I would stay there again

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Arnulv
Not Provided
29. nov. 2009

I like the hotel very much, -

I like the hotel very much, - the location, - facilities, everything at all.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Corus Hotel Hyde Park

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Andrea
Not Provided
21. nov. 2009

Good hotel in a very good location.

Good hotel in a very good location. Breakfast was lovely although very busy on Sunday. Rooms were on the small side and had no drawers at all which meant we had to live out of our suitcases for 4 nights. reception area was comfy and overall I would recommend although not for a long stay unless you have a deluxe room.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter