539 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris og spesialtilbud baseres på Innsjekking 31. aug. 2014 Utsjekking 1. sep. 2014

Pullman Bangkok King Power

5 stjerner
8-2 Rangnam Road, Thanon Phayathai Ratchathewi, BANGKOK, 10400
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
4.6
av 5
42 anmeldelser
Bangkok December Getaway

Overall great hotel. Staff was very nice and friendly. Room was clean, modern, and roomy. Really... Se hele vurderingen

  • Hong Kong getaways Dec13
  • 20. des. 2013
business traveler opinion

Its a great hotel. New, nice, friendly, safe. Free shuttle by tuk tuk to the sky train which will... Se hele vurderingen

  • DJBigAl
  • 11. feb. 2013
Sentralt hotell med kort avstand til flyplassen
Pullman Bangkok King Power har opprettet en perfekt atmosfære for et avslappende forhold, et perfekt valg av overnatting som tilbyr tilbyr asiatisk gjestfrihet. I nærheten ligger Jim Thompson House, et populært museum som viser en samling av antikviteter fra Thailand. Gjestene kan besøke Dusit Zoo. For å lære om slanger, kan man dra til Snake Farm. Philatelic Museum ligger kun fire kilometer fra hotellet.
BELIGGENHET
Pullman King Power Hotel ligger på Rangnam Road, en 30-minutters kjøretur fra Suvarnabhumi lufthavn. Dette hotellet tilbyr også enkel tilgang til attraksjoner som Museum of Imaging Technology, Vimanmek Palace og Chalermkrung Kongelige Teater.

Pullman Bangkok King Power ligger sentralt, nærme BTS Skytrain-stasjoner (Phaya Thai og Victory Monument) og motorveien, med direkte adkomst til og fra Suvarnabhumi International Airport.

30 min kjøring til flyplassen (Suvarnabhumi)
ROM
Alle 386 rom på Hotel Pullman King Power er innredet i moderne asiatisk stil og kan skryte av fasiliteter som minibar, telefon og Internett-tilgang.

Opp til ett barn under 12 år kan bo gratis i et rom med foreldrene, i eksisterende senger. Det vil være en ekstra kostnad for en sovesofa eller barneseng.
GENERELT
Pullman Bangkok King Power Hotel tilbyr 5 fullt utstyrte møterom som egner seg for både konferanser og sosiale arrangementer. På fritiden kan gjestene slappe av i spaet. Democracy Monument er innenfor 4 kilometer fra hotellet.

Pullman Bangkok King Power tilbyr tilstrekkelige parkeringsmuligheter, innendørs og sikker parkeringsplass med opptil 400 plasser tilgjengelig. Hotellet tilbyr også gratis betjent parkering!
RESTAURANT
The Chaan Restaurant på hotellet serverer thailandsk mat, mens Deja vu tilbyr deilig middelhavsmat og Californian kjøkken. Med levende piano, er baren et ideelt sted å slappe av med forfriskende drikke.

Pullman Bangkok King Power romtyper

2 Sg beds Sup
Superior Twin Beds. Featuring two comfortable Pullman bed and city views, this stylishly designed room includes an ensuite with separate bathtub, a flat screen TV , free Wi-Fi in room and 10% discount card for shopping at the King Power Duty Free. Up to
1 Kg bed Sup
Superior Room King-size Bed. Featuring a uniquely comfortable Pullman bed and city views, this stylishly designed room includes an ensuite with separate bathtub, a flat screen TV , free Wi-Fi in room and 10% discount card for the King Power Duty Free. U
2 Sg beds Dlx
Deluxe Twin Beds. Upgrade to a beautiful Deluxe Room featuring two inviting Pullman bed and enjoy Superior Room facilities, plus 2 complimentary soft-drinks per day, free Wi-Fi in room and 15% discount card for shopping at the King Power Duty free. Up t
1 Kg bed Dlx
Deluxe Room with 1 King-Size Bed. Upgrade to a beautiful Deluxe Room featuring an inviting Pullman bed and enjoy Superior Room facilities, plus 2 complimentary soft-drinks per day, free Wi-Fi in room and 15% discount card for shopping at the Duty free.
1 Kg bed Exec
Executive 1 King Bed. Feel yourself unwind in the added space of this modern room. Featuring a Pullman bed, pillow menu, free Wi-Fi in room, 15% discount card and Club Lounge access with personalised check in and out, snacks, drinks and more. Up to 2 ad
2 Sg beds Dlx Exec F
Executive Twin Beds. Feel yourself unwind in the added space of this modern room. Featuring Pullman beds, pillow menu, free Wi-Fi in room, 15% discount card for the Duty Free, Club Lounge access with personalised check in and out, snacks, drinks and mo
Suite 1 Kg bed Exec
Executive Suite with 1 king-size bed. Spoil yourself in Executive Suite, with a Pullman bed, first class furnishings, free Wi-Fi in room, 15% discount card , pillow menu, spacious lounge access, iPod docking station, Nespresso machine and in-room fitn

Fasiliteter

  • WiFi
  • Utendørsbasseng
  • Røykfrie rom/fasiliteter
Generelt
Aircondition
Røykfrie rom/fasiliteter
Concierge
Heiser
Aktiviteter
Utendørsbasseng
Fitnessenter eller spa
Boblebad
Golf
Bespisning
Bar/Lounge
Restaurant
Kafe
Romservice
Snacksbar ved bassenget
Tjenester
Døgnåpen hovedskranke
Business Center
Ekspress-innsjekking
Ekspress-utsjekking
Barnepass
Conciergeskranke
Minibank
Sikkerhetstjeneste
Vekketjeneste
Flerspråklig
Safe på rommet
Skranke for rundturer
Møte-/bankettfasiliteter
Leiebilskranke
Frisør/skjønnhetssalong
Bærere
Faks
Lege i tjeneste
Gavebutikk
Valutaveksling
Overhead
Audivisuell utrustning
Utleie av datamaskin
Internett
WiFi
Parkering
Parkering
Innendørsparkerin
Parkeringsbetjening
Utendørs parkering
Bussparkering
Tilgjengelighet
Tilgjengelige fasiliteter
Rom
Safe
Klokkeradio
Gratis avis
Hårtørker på rommet
Barnesenger tilgjengelig
Dusj
Sprinkleranlegg i rommene
Badekar

Vi foreslår

Kunder som så på Pullman Bangkok King Power bestilte også disse hotellene

Hotellkart

13.76 100.5383
Nærliggende flyplasser
BKK, (BKK), 25.00, KM, W;
Områdebeskrivelse
Downtown

Nærliggende severdigheter

  • Ratchathewi: 0,5 km
  • Phayathai: 0,5 km
  • Panthip Plaza: 1 km
  • Pratunam: 1,1 km
  • Platinum Mall: 1,1 km
  • Siam Paragon: 1,6 km
  • Jim Thompson House: 1,6 km
  • Siam Ocean World: 1,7 km
  • Erawan Shrine: 1,8 km
  • Phetchaburi: 2 km
  • Ratchadamri: 2,3 km
  • Q Bar Club: 2,4 km
  • Central World: 2,6 km
  • Museum of Imaging Technology: 2,7 km
  • Dusit Zoo: 2,8 km
  • Ratchathewi: 0,5 km
  • Phayathai: 0,5 km
  • Panthip Plaza: 1 km
  • Pratunam: 1,1 km
  • Platinum Mall: 1,1 km
  • Siam Paragon: 1,6 km
  • Jim Thompson House: 1,6 km
  • Siam Ocean World: 1,7 km
  • Erawan Shrine: 1,8 km
  • Phetchaburi: 2 km
  • Ratchadamri: 2,3 km
  • Q Bar Club: 2,4 km
  • Central World: 2,6 km
  • Museum of Imaging Technology: 2,7 km
  • Dusit Zoo: 2,8 km
  • Bed Supper Club: 3,1 km
  • Vimanmek Palace: 3,2 km
  • Rajadamnern: 3,3 km
  • The Golden Mount: 3,4 km
  • Hua Lamphong: 3,4 km
  • Patpong: 3,5 km
  • Lumpini: 3,5 km
  • Soi Cowboy: 3,6 km
  • Wat Traimit: 3,6 km
  • Wat Ratchanatdaram: 3,7 km
  • ormfarm: 3,8 km
  • Nattmarkedet i Suan Lum: 3,8 km
  • Bangkok Chinatown: 3,9 km
  • Thailands culturcentrum: 3,9 km
  • Wat Intharawihan: 3,9 km
  • filatelistisk museum: 3,9 km
  • Democracy Monument: 4 km
  • Wat Suthat Thepwararam: 4,1 km
  • Wat Bowon Niwet: 4,2 km
  • Phra Nakhon: 4,3 km
  • Khaosan: 4,4 km
  • Chalermkrung kungliga teater: 4,4 km
  • Hall of Railway Heritage: 4,5 km
  • Din Daeng: 4,5 km
  • Chatuchaks helgmarknad: 4,6 km
  • Wat Ratchabophit: 4,6 km
  • Emporium: 4,7 km
  • National Gallery Museum: 4,8 km
  • Sanam Luang: 4,9 km
  • Princess Mother Memorial Park: 4,9 km

Restaurant

CUISINE UNPLUGGED
All day dining in a chilled out ambience, including rotisserie, pizza and pasta sections, open kitchen with soup and noodles, sushi counter, salad bar and a bakery corner. Buffet available for breakfast, lunch and dinner.
DELICE BAKERY
Enjoy fresh baked delights by our French Pastry Chef, Cyrille Vero. Choose from colorful macaroons, a variety of cakes, French baguettes and selections of organic tea, refreshing drink and juices.
DÉJÀ VU
Authentic Dim Sum by Chinese Chef at week-end lunch.
CHAAN
Chaan offers traditional, authentic Thai cuisine as well as a selection of other popular Asian cuisine.
EXECUTIVE LOUNGE
Access to the Executive Lounge includes daily breakfast, evening canapes and drinks between 5.00 p.m. and 7.00 p.m., free tea, coffee and soft drinks all day, free internet and meeting room use.
GLEN BAR
Glen Bar is the hotel lounge and offers a large selection of single malt whiskies. In the afternoon, succumb to the sweet temptation of our Chocolate Fantasia chocolate fountain. In the evening, Glen Bar turns into a piano bar with live entertainment.
POOL BAR
The Pool Bar is open every day and serves Thai and international cuisine with a wide range of salads, BBQ items and fresh fruit juices.
WINE PUB
The Wine Pub offers a selection of wines at very attractive prices together with large variety of tapas, mezzehs,salads and our daily specials, with live music.

Hotellregler

Innsjekking:
02:00 PM
Utsjekking:
12:00 PM

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes.

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (42)

Rangeringer og anmeldelser for Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

4,6 / 5
5.01.0
42 av 42
Bekvemmeligheter
4,6
Rengjøring av rommet:
4,7
Betjening:
4,4
Romkomfort:
4,5
Sted:
4,2
Valuta for pengene:
4,2

98 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Pentox
Dortmund
14. jan. 2014

Top Hotel zum Top Preis

Wir haben in unserem Thailandurlaub einen Zwischenstop in Bangkok gemacht und haben 3 Nächte in diesem wundervollen hotel verbracht. Das ist ein Pullman wie man es kennt. Sehr zuvorkommrndes Personal, sehr sehr schöne Zimmer, welche auch geräumig sind. Von der Ausstattung der Zimmer her bleiben keine Wünsche offen (Bademantel, Bügelbrett, Wasserkocher, großes Bad und Bett) es liegt sehr zentral in Bangkok (Mbk center ca. 3km, Tempel etc ca.6km) Wir würden jederzeit wiederkommen. Frühstück war übrigens auch top. Haben es nachträglich gebucht. Der Pool auf dem Dach ist auch super. Wer Luxus zu einem guten Preis sucht, wird hier fündig.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Shopping tips: Short drive from hotel

MBK Center, Siam Center und der Nachtmarkt in der Nähe.

Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Klaus
Not Provided
17. okt. 2009

Das Hotel liegt nur 2 Minuten

Das Hotel liegt nur 2 Minuten von der Skytrain Station Victory Monument entfernt. Der Check in war perfekt, Frühstückbuffet ohne Tadel, alles vorhanden, sogar Schwarzbrot. Wir hatten ein Deluxe Zimmer. Badezimmer mit Dusche und Badewanne, sehr modern und sauber. Service ohne Beanstandung, sehr freundlich und zuvorkommend.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Gabriela
Not Provided
20. des. 2009

Wonderful experience .Modern and

Wonderful experience .Modern and clean hotel, big rooms, varied buffet breakfast, the staff were helpful and friendly, free tuk-tuk to BTS station. Lobby and the swimming pool areas were great. I will stay at Pullman again.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Petra
Not Provided
30. sep. 2009

Very helpful people at the reception.

Very helpful people at the reception. Very nice hotel, I can recomand it to everyone. There's also a free shuttle service to the next Skytrain Station.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
4. mar. 2010

A very stylish hotel with great

A very stylish hotel with great attention to detail. It's not far from the BTS station and there is a hotel tuk tuk to take you there too. The room was very comfortable, clean and stylishly decorated. We didn't want to leave.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
william
Not Provided
3. des. 2009

I stayed at the executive floor

I stayed at the executive floor and the club service i would say is good. It is a very nicely decorated hotel with very friendly staffs. The location wise is my only complain. Other than that i would have to say it's worth a try.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
3
Valuta for pengene:
4
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
19. jan. 2011

Great hotel and excellent value

Great hotel and excellent value for money. Great pool, gym, spa, service and restaurants. Depending on your spending habits, the duty free complex next door is either heaven or hell. Some great little local restaurants within walking distance and BTS sky train 5 minute walk away.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Karen
Not Provided
16. nov. 2009

This hotel is a true 5 star experience

This hotel is a true 5 star experience at a bargain price. There is nothing I can fault about the rooms or the service. I recommend the executive rooms with breakfast included as well as all day refreshments and drinks and snacks in the evening. It is close to the BTS, but also has a free tuk tuk transfer which takes about 2 minutes. The only down side is that there's not much around the hotel itself.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Anonymous
Not Provided
6. aug. 2010

This is a wonderful hotel with

This is a wonderful hotel with extremely nice, accommodating staff and excellent facilities. We booked the Executive Suite and were most impressed with the perks we received. The location is fine and we will definitely return.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
5
Valuta for pengene:
5
Anmeldelse av Pullman Bangkok King Power

Gjestenes vurdering

5
5.01.0
Andrew
Not Provided
16. jun. 2010

Great hotel to pamper you a bit,

Great hotel to pamper you a bit, with 5-star friendly service

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
5
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
5
Romkomfort:
Ingen rangering
Sted:
4
Valuta for pengene:
5
Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter