755 NOK Gjennomsnittspris/ natt
Pris baseres på Innsjekking 20. aug. 2014 Utsjekking 21. aug. 2014

Marseilles Oceanfront Hotel

3 stjerner
1741 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33139
Hotelloversikt
Gjestenes vurdering
3.2
av 5
71 anmeldelser
Great experience.

The room was beautiful. The amenities were great! The only thing was that the pool was under... Se hele vurderingen

  • Pepe Mandinga
  • 22. jul. 2014
Nice Hotel and Service!

We were pleased with my stay at the Marseilles Hotel in Miami, FL. Our room was nice and clean... Se hele vurderingen

  • Denoxoxo
  • 29. apr. 2014
Marseilles Hotel har nesten alle art deco-stilens egenartetheter, bl.a. et fokus på loddrette linjer og en kombinasjon av flate og buede vegger, bruk av glass-steins-, neon- og ventiltakbelysning, og rekkverk av støpejern. Oppdag den herlige art deco-atmosfæren når du bor hos oss, og opplev hvordan fortiden i dens originale skjønnhet har blitt tatt vare på. Marseilles Hotel er et originalt art deco-hotell med typisk arkitektur og typiske designtrekk fra 1930-tallet. Opplev den mest omtalte stranden i Amerika og kos deg med et verdenskjent spektakulært uteliv, inkludert restauranter og klubber eid av Madonna, Gloria Estefan, Michael Caine og Sylvester Stallone. ***Ingen kjæledyr på rommene***

Marseilles Oceanfront Hotel romtyper

Guest room with Two DBL Beds or 1 queen size bed
All guest rooms have fully stocked mini bars, central air conditioning, full bath and shower, Cable TV with movie channels, and in room safe.
Oceanfront room with 2 DBL beds or 1 king size bed
All guest rooms have fully stocked mini bars, central air conditioning, full bath and shower, Cable TV with movie channels, and in room safe.

Fasiliteter

  • WiFi
  • Utendørsbasseng
  • Røykfrie rom/fasiliteter
Generelt
Røykfrie rom/fasiliteter
Concierge
Heiser
Aktiviteter
Utendørsbasseng
Treningsstudio
Bespisning
Bar/Lounge
Restaurant
Romservice
Tjenester
Vaskeservice
Safe på rommet
Møte-/bankettfasiliteter
Konferansefasiliteter
Internett
WiFi
Parkering
Parkering
Tilgjengelighet
Rom/fasiliteter for funksjonshemmede

Vi foreslår

Kunder som så på Marseilles Oceanfront Hotel bestilte også disse hotellene

Hotellkart

25.7932 -80.1289
Område
Miami
Nærliggende flyplasser
Miami Int'l Airport MIA 10 miles.
Områdebeskrivelse
Miami Int'l Airport MIA 10 miles, Miami Beach Convention Center 2 blocks, Theater of the Performing Arts 2 blocks, Bass Museum of Art 2 blocks, Lincoln Road Shopping Mall 1 block

Restaurant

Chef Vincent's Restaurant
Serving full breakfast,lunch and dinner daily.

Hotellregler

Innsjekking:
1500
Utsjekking:
1200

Vilkår og betingelser

Priser som er oppgitt i andre valutaer enn hotellets basisvaluta, beregnes etter internasjonale vekslingskurser. Prisen kan variere under oppholdet. Prisen kan være en gjennomsnittspris per natt. Det kan påløpe ekstrautgifter for barn. Tilfeldige utgifter, for eksempel roomservice, er ikke inkludert i prisen.

Det kan være at fasilitetene ikke ligger i selve hotellet, men innenfor rimelig avstand fra hotellet. Ekstraavgifter kan være gjeldende hvis disse fasilitetene benyttes. All informasjon har blitt gitt av dette hotellet og ikke av ebookers

Tilbake til menyen Tilbake til toppen

Anmeldelser (71)

Rangeringer og anmeldelser for Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3,2 / 5
5.01.0
71 av 71
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
3,5
Betjening:
3,8
Romkomfort:
3,3
Sted:
4,4
Valuta for pengene:
3,2

65 % ville jeg ha anbefalt til en venn!

Sorter etter:
Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
Bluer man
Mn
30. apr. 2014

Family trip

Besides the pool being closed and the front desk staff being very slow, the hotel was good. The food on the front porch grill is better than advertised, but again very slow service.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
1
Rengjøring av rommet:
5
Betjening:
3
Romkomfort:
5
Sted:
5
Valuta for pengene:
2
Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
just a student
Lansing, MI
13. mar. 2010

good trip

Overall, it was nice. The location was great, whereas rooms, floors, room belonging were bad. I liked Miami, but the hotel wasn't as good as I expected.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
3
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Spisetips: Short walk from hotel

In a couple of blocks, there are lots of dining restaurants, which were fantastic. food and atmosphere were outstanding.

Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
nussi
orangeville on
27. feb. 2011

the good

if you like it busy and close to the beach........is perfect.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
3
Betjening:
4
Romkomfort:
3
Sted:
3
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
Anonymous
NEW York,NY
4. jun. 2011

An Okay Stay!

The hotel was nice nothing spectacular though. There were somethings that did bother me. We had a balcony with no view, the view was of the back of buildings! And the hotel had ONE ice machine that never worked. So i had to continuously go to the front desk for ice. And the shower felt like bathing in a sprinkler. This is most likely a 2/3 star stay. Otherwise i had a great trip just need a different hotel for next time.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
4
Romkomfort:
4
Sted:
3
Valuta for pengene:
3
Spisetips: Long walk from hotel

The blocks are really long and the dining is on OCEAN ave so it's best to get a hotel around that area.

Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
bsc
ch
13. jul. 2011

gute lage

die lage direkt am strand und ca. 10 minuten zu den hauptattraktionen ist super. es gibt ein günstiges parkhaus 2 blocks entfernt. wir hatten ein zimmer mit meerblick, das hat sich in jedem fall gelohnt. wer komfort sucht und pingelig ist, wäre hier sicher nicht am richtigen ort. am wochenende wird im hotelpool eine öffentliche party veranstaltet. für ein richtiges frühstück lohnt es sich 10 minuten in den ocean drive zu laufen.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
2
Betjening:
2
Romkomfort:
2
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
Beachgirl305
Edison, NJ
28. mar. 2012

Worth the money paid

The room is really clean minus the gum stuck on one of our lamps. Bathroom newly renovated and updated and large. Beds were clean and I felt comfortable in the room. The only complaint is the noise. Walls are really thin and you can hear everythign going on outside and the hallway. Dont stay here if you are looking for peace and quiet. I had even gone out that night but woke up probably 7-8 times due to outside noise.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
3
Sted:
4
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
nice newyorker
Yonkers, NY
12. apr. 2012

family getaway

Great location full of foreigners. Would have preferred a family enviroment

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
4
Rengjøring av rommet:
3
Betjening:
3
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
fine nail
Coral Springs, FL, USA
1. mai. 2012

I had a good time

The only issue was parking, but that's South Beach...

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
4
Betjening:
5
Romkomfort:
4
Sted:
2
Valuta for pengene:
3
Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
londynn
nj
11. mai. 2012

miami south beach

It's at a good location nd the pool is 247, but the price u pay i would have expected more. The rm. Smelled like urine a lil, they don't tell u that whatever u use in the refrigerator u will b charged for it( prices r crazy). No microwave! Nd ants were in one of the beds ugh, I don't think i would stay there again but my stay in south beach was amazing

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
2
Betjening:
4
Romkomfort:
2
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Tips for å spare penger: Not Applicable

The bus takes u right to the airport u catch it right out side saves u money on the shuttle also there's cheaper places to eat on Washington

Anmeldelse av Marseilles Oceanfront Hotel

Gjestenes vurdering

3
5.01.0
mfinn
Selm
29. jan. 2013

Bauarbeiten

Preiswertes Strandhotel in guter Lage. Leider wurden im Hotel und am Pool Renovierungsarbeiten durchgeführt, die kaum Rücksicht auf die Interessen der Gäste nahmen. Ich würde jedem Gast empfehlen, anzufragen ob in seinem Buchungszeitraum Renovierungen anstehen.

Hotellegenskaper (5 = best, 1 = verst)
Bekvemmeligheter
3
Rengjøring av rommet:
3
Betjening:
3
Romkomfort:
3
Sted:
5
Valuta for pengene:
3
Tilbake til menyen Tilbake til toppen
  • * inkludert skatter og avgifter