Designhotell

ebookers’ toppliste over de beste designhotellene i verden:

Design finnes i alt vi gjør og er en blanding av fortelling, håndverk og vitenskap. God design er ikke bare vakker å se på, den er også funksjonell. Derfor har vi i ebookers valgt ut 10 av våre absolutte favoritter blant designhotellene rundt om i verden, og samlet dem på ett sted.

METROPOLITAN LONDON

METROPOLITAN LONDON, London (5*)

Ved eksklusive Park Lane ligger dette moderne designhotellet, designet av Keith Hobbs. Det 10 etasjer høye hotellet tilbyr 150 rom med aircondition. Samtlige er innredet i nyanser av kaffe og fløte og byr på en utsikt over Hyde Park eller Mayfair. Vi anbefaler deg å besøke hotellrestauranten Nobu, som har en stjerne i Michelinguiden.
Bestill Metropolitan London

THE CHEDI PHUKET

THE CHEDI PHUKET, Phuket (5*)

The Chedi Phuket ligger ved eksklusive Amanpuri ved Andamansjøen. Adskilt ved øyas finest strand ligger dette strandhotellet som er en blanding av tidløs enkelhet og moderne eleganse. Den rustikke roen i hotellets bungalower avspeiles i innredningen hvor plater vevd av palmeblader og jordfargede stoffer skaper en følelse av å være utendørs.
Bestill The Chedi Phuket

HOTEL OMM

HOTEL OMM, Barcelona (5*)

Hotel Omm ligger midt i det fasjonable Paseo de Gracia-ditriktet i Barcelona og er skapt av arkitekten Juli Capella og interiørarkitektene Sandra Tarruella og Isabel López. Mørke haller med lyskjeder leder til rommene som alle er elegant innredet i lyse toner. For den som setter pris på kvalitet er et besøk i Omms restaurant, som er belønnet med en michelinstjerne, et must.
Bestill Hotel Omm

HOTEL SKT PETRI

HOTEL SKT PETRI, København (5*)

Dette designhotellet med 268 rom har alt som moderne skandinavisk design kan tilby. Den danske kunstneren Per Arnoldi står bak fargesettingen, en kombinasjon av hvitt, kaldt blått og livlig rødt. Hotellet er en perfekt innfallsport for å utforske denne hippe og fartsfylte byen, med beliggenhet i byens hjerte, nært det største shopping- og promenadestrøket Strøget.
Bestill Hotel Skt Petri

METROPOLITAN BANGKOK

METROPOLITAN BANGKOK, Bangkok (4*)

Hotellet er en beroligende oase midt i et av Bangkoks mest livlige kvartaler. Romslighet er en viktig ingrediens i hotellets øst-møter-vest-design. Det minste av hotellets 171 rom er 29 kvm, mens det største kan skryte av imponerende 240 kvm. Her finnes det en økologisk restaurant som serverer ferske, sunne måltider.
Bestill Metropolitan Bangkok

GALLERY HOTEL ART

GALLERY HOTEL ART, Firenze (4*)

Like ved Ponte Vecchio ligger Firenzes første moderne boutiquehotell med gangavstand til alle Firenzes attraksjoner, slik som Uffizi Gallery, Domkirken og Ghilbertis Golden ”Doors of Paradise”. Hotellets 74 rom er innredet i en moderne minimalistisk stil. Hotellet, som også blir brukt som kunstgalleri, ble totalrenovert i 1999 av arkitekten Michele Bönan.
Bestill Gallery Hotel Art

HOTEL BEL-AMI

HOTEL BEL-AMI, Paris (4*)

Det moderne designhotellet Bel-Ami ligger i hjertet av Paris inntil Saint-Germain-des-Pres-distriktet. De 115 nyrenoverte rommene bruker enkle linjer og lyse, åpne plasser for å skape maksimal trivsel. Smigrende belysning, naturlige materialer og varme farger gir en atmosfære av avslappet, moderne luksus.
Bestill Hotel Bel-Ami

FONTANA PARK HOTEL

FONTANA PARK HOTEL, Lisboa (4*)

Designeren Nini Andrade Silva står som skaper bak det bekvemme interiøret med enkle, beroligende fargenyanser. I de 129 rommene finnes stilrene møbler og mange store vinduer som gir den besøkende en følelse av nærhet til det dynamiske bylandskapet som omgir hotellet.
Bestill Fontana Park Hotel

GASTWERK HOTEL

GASTWERK HOTEL, Hamburg (4*)

Dette unike hotellet er Hamburgs første designhotell. Hotellets navn henviser både til bygningens tidligere og nåværende funksjon, da lokalene tidligere huset det kommunale gassverket. Vi anbefaler varmt at du prøver hotellets restaurant Da Caio, som er kjent som en av de beste italienske restaurantene i Hamburg.
Bestill Gastwerk Hotel

HOTEL JOSEF

HOTEL JOSEF, Praha (4*)

Hotellet er designet av den prisbelønte arkitekten Eva Jiricna. Eva Jiricna er kjent for å ha designet noen av de mest innovative interiørene i London, Paris og New York. De 100 rommene er minimalistisk innredet i nøytrale nyanser kombinert med sterke farger og italienske designmøbler.
Bestill Hotel Josef

Les mer om våre andre hotellkategorier, økologiske hoteller og strandhoteller.