Go safe. Stay Happy.

SaferideDen som ikke søker den beste prisen for reisen sin, har enten veldig god råd eller veldig dårlig tid. Men noen ganger er det like langt mellom uttrykkene ”billig” og ”prisgunstig” som det er mellom Gardermoen og Heathrow. Kort sagt, den ”beste” prisen kan til slutt koste deg ganske mye.

Trygghet hele veien. Uten ekstra kostnader.

Det er her vår trygghetspakke kommer inn i bildet. Hos oss inngår en rekke sikkerhetstjenester automatisk når du bestiller flybilletten, leiebilen eller hotellrommet. Dette er ting som du må betale ekstra for, hvis du vil reise like trygt med en av konkurrentene våre.

Døgnåpen service på telefon.

Hvis det skjer noe når du befinner deg langt borte i et annet land, kan det være godt å vite at du når som helst på døgnet kan få råd og hjelp av oss.

Best tilgjengelighet via e-post og telefon.

Hvis du har spørsmål om reisen din, får du alltid raskt svar av vår dyktige og årvåkne kundetjeneste. Dessuten kan du alltid se bestillingen din under ”Mine bestillinger” på hjemmesiden vår.

Reisegaranti for pakkereiser.

ebookers stiller statlig reisegaranti gjennom det svenske Kammarkollegiet, som tilsvarer reisegarantifondet i Norge. Det betyr ganske enkelt at du får full erstatning om pakkereisen din av en eller annen grunn skulle bli innstilt.

Prisgaranti og redusert egenandel.

Videre inngår også prisgaranti på hotell og redusert egenandel ved bestilling av leiebil.

 

Vi er kort sagt med deg hele veien. Døgnet rundt Jorden rundt. Så ha en fin reise. Og velkommen tilbake.