Billeie

BESTILL PAKKEREISE OG SPAR OPP TIL 1 501 NOK *

Billige leiebiler i hele verden

Planlegger du en reise og ønsker å se alle lokale severdigheter og interessante steder?

Hos ebookers kan du bestille billig leiebil hvor som helst, når som helst! Vi har et stort utvalg av billige leiebiler i alle prisklasser, uansett om du er på forretningsreise eller ferierer med familien. Lei en bil og du kan fritt bevege deg uten å måtte vente på at kollektivtrafikken tar deg dit du ønsker. Sjekk sidene våre med spesialtilbud for billige leiebiler i Europa, USA og Canada! Nyt friheten med en leiebil fra ebookers.no!

Hvor finner du de beste prisene på billige utleietjenester via et utleiekontor eller online? Hvor kan du bestille alle typer kjøretøy som SUV, 4 x 4, stasjonsvogn, automatgir, 3-dørsbil, premium- eller sportsbil og fremdeles ha penger til overs? Hvor kan du motta et fantastisk tilbud på leiebil og kombinere dette med billige fly og hotell, i tillegg til å bestille alt med noen enkle klikk?

Svar: På vår hjemmeside så klart!

Vi samarbeider med de fremste og mest renommerte utleiefirmaene for at du skal få de beste prisene og de siste tilbudene på billige leiebiler.Legg kun inn dato og hvor du vil hente og levere bilen, så gir vi deg en oversikt over tilgjengelige kjøretøy der du etter eget ønske velger automat- eller manuelt gir, biltype, bensinforbruk, antall dører osv. Gjør det meste ut av det billige leiebiltilbudet ditt, hent bilen på en flyplass og lever den på en annen. Noe som for eksempel innebærer at du kan hente bilen din på flyplassen i Nice og tilbringe en herlig weekend på den franske riviera, dette før du leverer bilen i Marseilles og hopper på flyet hjem. Hjemmesiden vår er skreddersydd for våre kunders behov og for at du skal få drømmeferien din. Lei en bil og begi deg ut på en uforglemmelig reise på åpen vei.
*Innsparingen er basert på alle bestillinger av pakkereiser med Fly + Hotell (4 netter eller mer) på ebookers.no i 2014, der det sammenlignes med priser hvor hver komponent bestilles separat. Innsparingen gjelder ikke alle pakkereiser.