okohotell

ebookers’ toppliste over de beste økologiske hotellene i verden:

Vi i ebookers har satt sammen denne listen over økologiske hoteller, slik at du kan koble av samtidig som du skåner miljøet, uten at du av den grunn må inngå et kompromiss når det gjelder kvalitet.

51 BUCKINGHAM GATE

51 BUCKINGHAM GATE , London (5*)

51 Buckingham Gate ligger virkelig i forkant når det gjelder økologisk tankegang. Hotellet har satt sammen et ”grønt” team som har blitt belønnet med en rekke utmerkelser for sine miljøvennlige initiativer. Hotellets tiltak innen energi-, vann- og avfallshåndtering har vært spesielt fremgangsrike. Her finner man også Englands eneste kjemikaliefrie SPA.
Bestill 51 Buckingham Gate

APEX CITY

APEX CITY , London (4*)

Dette hotellet er så fast bestemt på å bevare miljøet at det har en dedikert arkitekt med ansvar for bærekraftig design. Hotellet har en rekke prosjekter som omfatter gjenvinning, reduksjon av karbondioksidutslipp, overvåkning av energi- og vannforbruk og komprimering av avfall. Hotellet er dessuten svært moderne og har en sentral beliggenhet midt i London.
Bestill Apex City

THE MUSE

THE MUSE, New York (4*)

The Muse har sitt eget øko-team og inngår på samme måte som 70 Park Avenue i Kimpton EarthCare-programmet, som har en filosofi med en sterk kombinasjon av miljøkrav og gjenvinningsprogrammer. Hvis du vil bidra til en bedre og mer miljøvennlig fremtid og samtidig unne deg en hotellopplevelse utenom det vanlige, ligger dette hotellet sentralt på Manhattan.
Bestill The Muse

70 PARK AVENUE

70 PARK AVENUE , New York (4*)

Dette luksuriøse hotellet er for gjester som søker et miljøvennlig, elegant sted å overnatte, og førsteklasses service. Hotellet inngår i Kimptons EartCare Program, noe som bl.a. innebærer at gjestene kan kildesortere på hotellrommene, som alle har spesielle beholdere for gjenvinning og miljøvennlige vannkraner, dusjer og toaletter; økologisk mat og drikke serveres i hotellets barer og restauranter.
Bestill 70 Park Avenue

ALEXANDRA

ALEXANDRA , København (3*)

Hotell Alexandra er et av de få hotellene som har mottatt "Den grønne nøkkelen". For å bli belønnet med ”den grønne nøkkelen” må hotellet oppfylle en liste på over 55 forskjellige miljøkrav. Kravene omfatter bl.a. aktiv gjenvinning, redusert vann- og energiforbruk, miljøvennlige rengjøringsmidler og tydelig miljøinformasjon til hotellets gjester.
Bestill Alexandra

Les mer om våre andre hotellkategorier, strandhoteller og designhoteller.